U18: Biancheri og Curley fikset ny trepoenger for United

Adam Lawrence har fått en pangstart på karrieren som trener for U18-laget, med seier i samtlige åtte ligakamper hittil.

Lørdag kom attpåtil nummer ni da Wolverhampton Wanderers ble slått 2-0 hjemme på Carrington.

En straffescoring fra Gabriele Biancheri i første omgang og en sikker avslutning fra Ruben Curley helt på tampen sørget for de tre poengene.

Seieren bringer United opp på 27 poeng, og i skrivende stund er avstanden ned til Liverpool på 2.-plass seks poeng.

Wolverhampton er det eneste laget som hadde slått Uniteds U18-lag denne sesongen. I Premier League Cup led rødtrøyene et 1-0-tap på bortebane, så det var et vrient lag som lørdag ventet på motsatt banehalvdel.

Gjestenes Connor McLeod og Angel Enguru hadde begge hver sin gigantiske sjanse mot slutten av lørdagens kamp, men United slapp med skrekken og var i motsatt ende effektive da mulighetene bød seg.

U21-laget skulle også vært i aksjon borte mot serieleder Tottenham lørdag, men på grunn av en frossen bane i London ble kampen avlyst.

Slik var kampen mellom Manchester United og Wolves:

U18: United 2 – 0 (1-0) Wolverhampton

U18 Premier League
Carrington

Mål: Biancheri (15 str.), Curley (Biancheri, 90+5)

Gule kort: Munro (21), Curley (54)

United: Tom Myles – Habeeb Ogunneye (Jaydan Kamason, 61), Bendito Mantato, Louis Jackson, Reece Munro (Jack Kingdon, 61) – Jacob Devaney (Zachary Baumann, 46), Finley McAllister (K), Ruben Curley – Gabriele Biancheri, Victor Musa, Ashton Missin (Tyler Fletcher, 75)

Uben.innb.: William Murdock.

LIVE:

SLUTT 2-0

90 + 7´: Kampen er over.

90+5´: 2-0! Curley setter den fra skrått hold. Lekker scoring etter en god kontring. Tre poeng forseglet!

90+5´: Drøye fire tilleggsminutter unnagjort. Det går mot tre United-poeng.

90+3´: Wolves-spiller Caden Voice får marsjordre etter to gule kort. Det er Baumann som hindres på vei gjennom.

90+2´: Står foreløpig greit imot her United.

90´: Inne i overtiden på Carrington nå.

89´: United får et frispark ved egen sekstenmeter, og vertene kan roe ned.

88´: United har alle mann til pumpene i forsvar nå. Klokken tikker mot fulltid, men det skal nok legges til en del minutter her.

86´: Få minutter igjen på Carrington. United på vei mot sesongens niende strake trepoenger i serien, men Wolves har vært nære ved flere anledninger det siste kvarteret.

84´: Mantato med en god avslutning fra distanse, men skuddet reddes. Det samme gjør returen fra Musa.

83´: United mer kjærkommen ballbesittelse på gjestenes banehalvdel.

81´: Det er smått utrolig at ikke Angel Enguru utligner der. Header utenfor fra et par meter.

78´: Myles bryter et godt Wolves-innlegg. Det ligger en 1-1-scoring i lufta her.

76´: Wolves fortsetter å trykke på, men gjestene mangler foreløpig den siste finessen i jakten på utligning.

74´: Like etterpå brenner Wolves en stor sjanse etter innlegg fra høyre. United er heldige der.

74´: Curley holder på å rote vekk ballen i farlig posisjon, men United slipper unna.

72´: Stor United sjanse! Innbytter Baumann får skutt fra kloss hold, men forsøket blokkeres til corner.

67´: Curley slår inn, men Wolves rydder unna. Halv omgang igjen nå.

65´: United får frispark i god innleggsposisjon.

63´: Gjestene kommer på en farlig overgang, men de oransjekledde blir for ubesluttsomme.

56´: Wolves-spiller Angel Enguru kommer til en farlig avslutning, men skuddet sniker seg utenfor.

54´: Curley får gult kort for en unødvendig takling.

52´: Wolves kommer til en god avslutning, men det blir aldri helt farlig for United.

50´: Biancheri og Musa forsøker å tre seg gjennom Wolves-forsvaret, men rekkekameratene misforstår hverandre.

48´: United kombinerer flott langs høyresiden, men innlegget klareres.

46´: Kampen er i gang igjen.

PAUSE 1-0.

45 +2´: Wolves´ Fabian Reynolds skjærer inn fra høyre og skyter. Ingen problemer for Myles i United-buret.

43´: Missin transporterer ball lekkert mot gjestenes mål, og United kombinerer fint inne i Wolves sin sekstenmeter. Den siste pasningen er imidlertid litt for unøyaktig.

41´: United kombinerer fint ute til høyre, men Ogunneye er unøyaktig i avleveringen. Ballen går dermed inn til keeper.

39´: Gjestenes Caden Voice får gult kort etter en sen takling.

38´: Det produseres ikke mange sjanser på Carrington i øyeblikket.

30´: Halvtimen passert og United leder 1-0. Vertene har foreløpig lagt et godt grunnlag for den niende strake trepoengeren i ligaen.

21´: Wolves får frispark i god innleggsposisjon langs høyresiden, men det ender ikke i noen stor sjanse for bortelaget.

15´: Biancheri er iskald og finter keeper feil vei. 1-0.

15´: Straffe til United! Biancheri felles på vei gjennom etter at United bryter Wolves-laget ved midtbanestreken. Samme mann skal skyte.

6´: Biancheri tryller med ballen langs høyresiden og finner Missin foran mål. Skuddet stanses mesterlig.

4´: United forsøker å ta Wolves i ubalanse med et raskt frispark, men vertene blir stanset av dommerens fløyte.

2´: Ny corner til Wolves. Gjestene har startet best på Carrington.

1´: Fin Wolves-sjanse idet klokken passerer ett minutt. Ender i corner.