Bruno Fernandes, Portugal

Tre målgivende og en scoring fra Bruno

Mandag kveld møttes Portugal og Luxemburg i EM-kvalifiseringen. Både Bruno Fernandes og Diogo Dalot startet kampen for Portugal i det som skulle vise seg å bli en ellevill målfest. Kampen endte 9-0.

Etter 12 minutter kom kampens første mål og Fernandes første målgivende pasning. Goncalo Inacio sto klar på innlegget og headet ballen pent inn i mål.

Fernandes var også involvert i 2-0 scoringen. Han var tredje siste på ballen i scoringen til Goncalo Ramos.

Like etter scorer Ramos igjen! Et nydelig mål hvor han dribler seg forbi Luxemburgs forsvar før han avslutter på mål.

Det fjerde målet kom like før pause. Nok en gang var Uniteds kaptein involvert. Fernandes sender et innlegg inn foran mål. Inacio header ballen inn i mål.

Etter pause kom kampens femte mål, og Fernandes tredje målgivende pasning. Denne gangen er det Diogo Jota som er målscorer.

Målfesten fortsetter. Mål nummer seks og syv scores av Horta og Jota.

Det åttende målet ble spesielt for United-kapteinen. Det var nemlig han selv som sto for scoringen denne gangen. Veldig fortjent at Fernandes endelig får en scoring etter 83 minutter.

Kampens siste mål scores av innbytteren Joao Felix.

Uniteds spillere gjør en kjempe kamp og Bruno Fernandes har gjort en kjempe god jobb på banen for Portugal.

Portugal: Diogo Costa, Nélson Semedo (Joao Cancelo 61), Rúben Dias, Diogo Dalot, Bruno Fernandes, Danilo Pereira, Bernardo (Ricardo Horta 61), Diogo Jota, Goncalo Inacio, Goncalo Ramos (Joao Felix 61) og Rafael Leão

Portugal 9-0 Luxemburg

Mål: 1-0 Goncalo Inacio (12), 2-0 Goncalo Ramos (18), 3-0 Goncalo Ramos (34), 5-0 Diogo Jota (57), 6-0 Ricardo Horta (67), 7-0 Diogo Jota (77), 8-0 Bruno Fernandes (88), 9-0 Joao Felix (88)

Vi oppdaterer med mål, røde kort og det viktigste rundt United-spillerne.

1 min: Kampen har startet

10 min: Dalot redder et angrep ved å slå ballen ut av banen via motstanderen.

12 min: MÅL. Fernandes slår en pasning inn foran mål. Der står Goncalo Inacio klar for å heade ballen pent inn i mål. Målgivende pasning for United-kapteinen.

18 min: MÅL. Fernandes er igjen involvert i scoringen. Fernandes sender ballen til Bernando, som sender ballen videre til Goncalo Ramos. Ramos setter ballen hardt i mål langs bakken.

34 min: MÅL. Ramos får ballen i 16-meteren. Dribler seg rundt Luxemburgs forsvar og avslutter med tunnel på keeperen. Et nydelig mål scoret av Ramos.

45+4 min: MÅL. Nok en gang er Uniteds kaptein involvert i en scoring. Fernandes sender et innlegg inn foran mål. Goncalo Inacio header ballen inn i mål.

PAUSE

46 min: Andre omgang har startet.

53 min: Fernandes skaper målsjanse på et frispark, men ingen av spillerne får ballen inn i mål. Godt innlegg av Fernandes.

55 min: Nok en god målsjanse skapt av Fernandes. Fernandes skyter frispark rett utenfor 16-meteren, men igjen er det ingen som setter ballen i mål.

57 min: MÅL. For tredje gang denne kamper gir Fernandes en målgivende pasning. Denne gangen er det Diogo Jota som er målscorer.

67 min: MÅL. Ricardo Horta skyter kraftig rett på mål. Keeperen er ikke i stand til å redde ballen.

77 min: MÅL. Målfesten fortsetter. Igjen er det Diogo Jota som scorer målet.

83 min: MÅL. Endelig er det Bruno Fernandes som får scoringen! En enorm kamp av United-kapteinen med tre målgivende og en scoring.

88 min: MÅL. Joao Felix sørger for at stillingen blir 9-0. Portugal nærmer seg historisk seier.