MEDLEMSTILBUD

Torsdag kan det komme 500 ledige billetter

Publisert Sist oppdatert

HER ER MER OM TURER OG BILLETTER FREMOVER:

Her kan du alltid se hvilke kamper vi har ledige billetter til!

FA-cup-avklaring denne uka

Supporterklubben har 500 billetter til alle Uniteds hjemmekamper, men har ikke startet salget til hjemmekampene mot Sheffield United og Newcastle fordi disse kampene krasjer med cuprunder.

Denne uka vet vi imidlertid mye mer.

Newcastle spiller borte mot Blackburn i FA-cupkamp tirsdag, og United spiller borte mot Nottingham Forest onsdag. Da gjelder følgende.

* Hvis United taper mot Forest så er det klart at hjemmekampen mot Sheffield United spilles 16.00 norsk tid lørdag 16. mars. Det betyr at vi torsdag starter salget av 500 billetter til den kampen.

* Hvis både Newcastle og United taper vil vi torsdag også starte salget av 500 billetter til hjemmekampen mot Newcastle, som spilles helga 20. april.

* Til slutt et hyggelige alternativ: Hvis United slår Forest i onsdagens cupkamp - og så får hjemmekamp i kvartfinalen - så starter vi torsdag salget av de drøye 30 billettene (!!) vi har til den kampen.

Turer og Billetter kan kjøpes her.

Når bekreftes TV-kampene? 

Premier League kom i fjor med datoer for når TV-kampene kunne forventes bekreftet (se her for i fjor om du ønsker å sammenligne), men i år har de ikke kommet med et tilsvarende oppsett. Det eneste vi har klart å spore er at de skal bekrefte kampene minst 6 uker før når det gjelder kampene for høsten 2023, og minst 5 uker før for kampene som spilles våren 2024.

Powered by Labrador CMS