LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 03: Antony of Manchester United during the Premier League match between Arsenal FC and Manchester United at Emirates Stadium on September 03, 2023 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Tilbake mot Galatasaray? - dette sier Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

Mandag var det klart for pressekonferanse i forkant av møtet med Galatasaray i Champions League, og som alltid fikk Erik ten Hag spørsmål om spillerne som være tilgjengelig.

En som kan være tilbake i troppen er Antony, som har returnert til treningsfeltet de siste dagene.

– Antony er under vurdering, men i går var første gang han var tilbake på lagtreningene. Vi har en siste trening, så skal vi ta en avgjørelse.

TILBAKE PÅ CARRINGTON: Antony er tilbake i trening med resten av laget. Her fra en treningsøkt søndag.

Kantspilleren har ikke spilt en kamp siden møtet med Arsenal 3. september, som følge av voldsanklagene fra ekskjæresten.

Ten Hag er ikke bekymret for at det å hente Antony tilbake vil sende dårlige signaler.

– Antony samarbeider fullt ut og helt, og han kom ut. Han er ikke tiltalt, sier nederlenderen.

Bekrefter Martínez-operasjon

Av annet lagnytt så er det garantert at Lisandro Martínez ikke blir med mot Galatasaray, og at argentineren vil være ute en god stund fremover.

MÅ OPERERES: Lisandro Martínez.

– Jeg kan bekrefte at Licha må gjennom en operasjon, sier Ten Hag.

Ifølge Daily Mails Chris Wheeler vil Martínez være ute av spill i minst tre måneder, noe vi skrev i en egen sak søndag. 

Bayindir-debut?

Ten Hag fikk også spørsmål om andrekeeper Altay Bayindir, og om det er muligheter for at han får sin debut for United tirsdag.

– Dere får se. Men i ligacupen valgte vi å spille med André (Onana) fordi han fortsatt må tilpasse seg den engelske standarden. Derfor foretrakk vi at Andre spilte.

– Men vi må også komme videre med Altay, det er klart. Han har gjort et veldig godt inntrykk på trening og han utvikler seg, så vi er veldig fornøyde med det. Vi er overbevist om at vi har de to rette keeperne i laget til å gjøre jobben for oss.

Powered by Labrador CMS