DAILY MAIL: 

Må under kniven - ute resten av 2023

Lisandro Martínez sin vonde fot krever en ny operasjon. Det betyr at argentineren etter alle solemerker er ute resten av året. 

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Chris Wheeler i Daily Mail som er blant journalistene som følger United tettest. Operasjonen skal etter planen skje allerede på mandag. 

Manchester United bekreftet før helgen at Martínez har fått et tilbakeslag etter bruddskaden han pådro seg mot Sevilla i vår. De første prognosene tydet på at Martínez ville være ute en lengre periode, trolig mellom to og tre måneder, men nå skriver Wheeler at den argentinske stopperen må opereres på nytt og at det setter ham ut av spill i minst tre måneder. 

Martínez gikk av banen mot Arsenal, men spilte de neste kampene for United med skaden.

Før kampen mot Palace snakket Erik ten Hag om Martínez sine problemer med pressen. 

-Vi fikk en skikkelig diagnose, også fra Argentina, men nå har vi sett at det er et problem og det er veldig synd både for ham og laget. Det var en stor forskjell på den Licha Martínez vi så sist sesong og den Licha Martínez vi så i de siste kampene, sa Ten Hag. 

Fra før er det også klart at en av spillerne som kunne erstattet den argentinske stopperen i midtforsvaret, Luke Shaw er ute med en langtidsskade. 

Hele listen over de utilgjengelige spillerne kan du se her. 

 

Powered by Labrador CMS