Højlund i duell med Van Dijk under en tidligere kamp mot Liverpool.

MEDLEMSTILBUD:

Til deg som søkte om billetter til United-Liverpool: Trekning i dag

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert 1. mars.

United avanserte onsdag kveld til kvartfinalen av FA-cupen, der motstander blir Liverpool.

Kampen skal spilles i helga rundt 16./17,. mars, og alt tyder på kamp søndag 17. mars. Dette fordi Liverpool spiller Europa League torsdagen før.

Supporterklubben åpnet torsdag for at medlemmer kan søke om billetter til overnevnte kamp. Søknadsfrist var ved midnatt, til torsdag 29/2-2024.

Det ble søkt om 375 billetter til kampen, og vi foretar nå trekning blant søkerne. Vi har 33 billetter tilgjengelig så det vil dessverre bli mange som vil få avslag på søknaden i runde en.

Alle som har søkt vil bli informert om utfallet av trekningen innen kl. 12.00 fredag 1. mars – og informasjon vil komme om prosessen videre for de av dere som får avslag i første runde

Merk: Supporterklubben har normalt 500 sesongkort til alle hjemmekamper i Premier League, men til FA-cupen har vi dessverre kun 30 sesongkort som vi kan bruke overfor dere medlemmer. 

Utover disse billettene vil Supporterklubben søke om billetter på alle våre øvrige sesongkort. 

Klubben har søkeperiode frem til torsdag 7/3-2024 kl. 09.00, og svar på våre søknader kommer da etter denne fristen. 

Så snart vi har oversikten over antall billetter vi har til disposisjon vi vil deretter foreta en ny loddtrekning blant søknadene som kom inn torsdag 29/2. Den vil bli foretatt torsdag 7/3 eller fredag 8/3. 

Merk at Supporterklubben ikke har noen påvirkning over hvilke seter vi blir tildelt og kartet som ligger i søkeskjemaet er ikke representativt for seteplasseringen i denne FA-cup-kampen. 

Trenger du tips til hva du kan gjøre i Manchester? Sjekk denne siden. hvor vi samler alt vi har av restaurant-ting, ting familier kan gjøre og mer!

Powered by Labrador CMS