Ti strake for U18-laget – 30 av 30 poeng etter 2-0 mot Everton

U18-laget til United vant. Igjen. U21-laget ville ikke være noe dårligere, og hjemme mot Newcastle ble det 3-2-seier.

Adam Lawrence sitt U18-lag hentet fram en ny trepoenger med 2-0 hjemme mot Wolverhampton for to uker siden.

Lørdag fulgte de opp med samme sifre borte mot Everton, og den perfekte seriestarten med ti seire på ti forsøk er dermed et faktum.

1-0 kom allerede før tre minutter spilt da James Scanlon skrudde på sjarmen, dro av en Everton-spiller, for så å hamre ballen i mål med venstrefoten.

Et snaut kvarter senere fikk United straffespark etter at en Everton-spiller stanset et godt innlegg med armen. Fra elleve meter var Gabriele Biancheri iskald og sørget for 2-0.

United har scoret 34 mål på de ni kampene så langt og kun sluppet inn seks. Det gir en imponerende målforskjell på +28.

Everton er på sin side nederst på tabellen etter kun én seier på de ti første.

Førstkommende tirsdag tar United imot Derby på Old Trafford i FA Youth Cup.

Et par timer senere fulgte U21-laget glimrende opp da de vant 3-2 hjemme mot Newcastle på Carrington i Premier League 2. United tar seg dermed opp på 8.-plass med 14 poeng etter ni spilte kamper.

Newcastle ligger imidlertid plassert helt ned på 20.-plass, seks bak United.

James Nolan, Joe Hugill og Shola Shoretire ble målscorerne for United. De rødkledde ledet på et tidspunkt både 1-0 og 2-1. Newcastle svarte begge gangene, men gjestene kom ikke tilbake i kampen etter at Shoretire gjorde 3-2.

United.no fulgte de to kampene under:

U21: Man. United 3–2 (2-1) Newcastle

Carrington, Manchester

Mål: 1-0 James Nolan (Shoretire, 1), 1-1 James Huntley (3), 2-1 Joe Hugill (str. 16), 2-2 Dylan Stephenson (50), 3-2 Shola Shoretire (Mejia, 58).

Gule kort: Shoretire (26), Mather (41), Nolan (56), Aljofree  (71)

Manchester United: Tom Wooster (Kie Plumley, 90+5) – James Nolan, Sam Murray, Rhys Bennett, Sonny Aljofree – Tom Huddlestone, Mateo Mejia (Victor Musa, 72), Maximilian Oyedele – Joe Hugill, Shola Shoretire (K), Sam Mather. (Ethan Wheatley, 87)

Uben.innb.: Jayce Fitzgerald.

SLUTT 3-2.

90+8´: Det er over på Carrington. United vinner 3-2 etter å ha ledet kampen tre ganger.

90+7´: Passert seks minutter tilleggstid.

90+1´: Vi er inne i overtiden nå.

87´: Kun få minutter igjen å holde ut for United.

58´: United i ledelsen for tredje gang i kampen! Shoretire denne gangen (bildet over). Skal det holde denne gangen da?

50´: Newcastle utligner for andre gang i kampen, og vi er igjen like langt. Dylan Stephenson er målscorer.

PAUSE 2-1.

42´: Shoretire og Mather har begge fått gult kort for United

37´: Klokka tikker mot pause på Carrington. United er stadig foran på egen hjemmebane.

16´: Hugill sender vertene tilbake i føringen fra straffemerket. Et innholdsrikt åpningskvarter i Manchester. 2-1 til United.

9´: Både United og Newcastle er et lite hav bak serieleder Tottenham, som gikk til helgens runde med åtte seirer av åtte mulige. United skulle etter planen møte tabellederen for to uker siden, men oppgjøret ble utsatt på grunn av harde baneforhold.

3´: Newcastle svarer nesten umiddelbart. James Huntley er siste Newcastle-spiller på ballen. 1-1 i Manchester.

1´: United tar en meget tidlig ledelse hjemme på Carrington! Nolan er målscorer, mens kaptein Shoretire var nest sist på ballen.

U18: Everton 0–2 (0-2) Man. United

Finch Farm, Liverpool

Mål: James Scanlon (Missin, 03), Gabriele Biancheri (str. 17).

Gule kort: McAllister (50), Biancheri (81), Ogunneye (84), Baumann (90)

Manchester United: Tom Myles – Jacob Devaney, Harry Amass (Habeeb Ogunneye, 46), Reece Munro, Jack Kingdon – Finley McAllister (K), Zachary Baumann, Jack Fletcher (Malachi Sharpe, 46) – Ashton Missin (Ethan Williams, 62), Gabriele Biancheri, James Scanlon (Louis Jackson, 87).

Uben. innb.: Elyh Harrison

SLUTT 0-2.

90+6´: Det er over i Liverpool. Seiersmaskinen til Adam Lawrence tar sesongens tiende seier på like mange forsøk.

90+3´: Biancheri tar med seg en Everton-forsvarer på løpetur. Vinner en corner.

90+1´: Vi er inne i overtiden. Seier nummer ti er bare få minutter unna.

87´: Jackson erstatter Scanlon. Ogunneye har også kommet inn for Amass.

87´: Klokken tikker ubønnhørlig mot full tid. United har kjempekontroll her.

83´: Det er ingen sterke indikasjoner på at Everton skal klare å skape ordentlig spenning her, men ett mål kan gjøre mye i fotball.

77´: United med to farligheter på kort tid. McAllister skal slå en corner fra venstre.

73´: Under 20 minutter igjen. United styrer mot tre nye poeng.

66´: United får frispark imot seg i Evertons sekstenmeter. En drøy halv omgang igjen å spille.

64´: STOR United-sjanse. Sharpe tres gjennom og forsøker å runde keeper. Angrepet ender til slutt med et skudd utenfor.

63´: Etter noen få minutter med Everton-trykk har kampen roet seg mer igjen. United vinner et frispark midt på hjemmelagets banehalvdel.

62´: United gjør et dobbeltbytte. Williams og Sharpe erstatter Missin og Fletcher.

59´: Kampen er i gang igjen etter et lite opphold i spillet på grunn av en Armstrong-smell.

57´: Ypper seg mer nå, vertene. Armstrong får skutt fra god posisjon, men 16-åringen treffer ikke mellom stengene.

56´: Everton med to halvfarligheter på kort tid, men United rydder unna ved begge tilfeller. De rødkledde vinner til slutt et frispark på egen halvdel.

55´: Uniteds tiende strake seier i ligaen ser ikke særlig truet ut her. En svært innholdsfattig periode i starten av andre omgang.

50´: Everton holder litt i ballen her, og det er lite spesielt som har skjedde de første fem minuttene etter pause.

46´: Andre omgang sparkes i gang!

PAUSE 0-2. United har rett og slett sett veldig gode ut. Leder fullt fortjent 2-0 etter de første 45 minuttene.

45´: Nytt gult kort til vertene, denne gangen Matthew Apter, trolig for munnbruk.

44´: Ny stor Scanlon-sjanse! Hamrer ballen over fra kloss hold. Der bør og skal det stå 3-0.

43´: Pickford får omsider kontroll på ballen.

42´: Scanlon forsøker. Reddes av Pickford til United-corner.

41´: Gult kort til vertenes Joshua Van Schoor. Frispark United i god posisjon.

39´: Kommer tilbake på banen igjen i en voldsom fart her Biancheri. Ser med andre ord ut til å gå helt fint. Det er gode nyheter.

38´: Oppe på beina igjen, så får vi se om han kan fortsette.

37´: Biancheri sitter nede og sliter med et eller annet her. Ser ikke veldig bra ut.

34´: Slås mot Kingdon på bakerste stolpe, men han rekker akkurat ikke frem.

33´: United vinner et frispark ute til høyre.

27´: Hjemmelagets Harrison Armstrong får til en heading, men Myles plukker den enkelt.

26´: Everton er på en sjelden visitt på Uniteds banehalvdel. Får et hjørnespark.

25´: Stanges unna, før Everton-keeper George Pickford fanger innleggsforsøk nummer to.

24´: Biancheri vinner et United-frispark helt ned dødlinjen. Dette er god innleggsposisjon.

23´: Missin vinner et frispark midt inne på Evertons banehalvdel. Tas kort.

23´: Gjort unna halve førsteomgangen nå. Dette oppgjøret er alt annet enn jevnt.

20´: Fletcher skyter like utenfor fra 17-18 meter.

17´: Biancheri setter den sikkert midt i mål. 2-0! United leker med Everton.

16´: Straffe til United! Et Missin-innlegg treffer en Everton-arm. Vertene er ikke fornøyde med den avgjørelsen.

15´: Ny Scanlon-sjanse etter et godt innlegg fra Missin. Heller ikke denne gangen treffer Scanlon godt nok. Nære 2-0 for United.

14´: United ruller opp et nydelig angrep langs venstresiden, og ballen ender til slutt hos målscorer Scanlon. Denne gangen treffer han imidlertid ikke mellom stengene.

9´: Everton-ikon Leighton Baines er for øvrig trener for Evertons U18-lag.

7´: United vinner et innkast høyt i banen. De rødkledde har dominert i innledningen.

3´: 1-0 United! Scanlon sender gjestene foran etter en flott dragning og skudd med venstrefoten. Får det til å se enkelt ut der.

1´: Kampen er omsider i gang etter noen få minutter utsettelse. Solen skinner noe aldeles på Finch Farm denne lørdagen.