Erik ten Hag, 30. mars 2024.

CHRIS WHEELER:

– Ten Hag vil trolig få mindre innflytelse på overgangsmarkedet

Publisert

Det har ikke vært særlig krevende å se et mønster ved Manchester Uniteds spillerkjøp siden Erik ten Hag ble ansatt som hovedtrener for snart to år siden.

Trioen André Onana, Antony og Lisandro Martinez spilte alle under nederlenderens ledelse i Ajax. 

Tyrell Malacia ble hentet fra Feyenoord, mens også Christian Eriksen, Sofyan Amrabat, Mason Mount og Wout Weghorst alle hadde en fortid i æresdivisjonen ved en eller annen anledning før overgangen til Old Trafford.

Dermed er Casemiro, Rasmus Højlund og Altay Bayindir de tre eneste Ten Hag-signeringene som verken kan kobles direkte til United-sjefen selv eller den nederlandske toppdivisjonen.

Leveransen fra de overnevnte spillerne har vært variabel, og med store utskiftninger i den sportslige ledelsen på Old Trafford, vil det ikke overraske stort om det også skjer endringer i spillerlogistikken i klubben.

Tirsdag skriver Chris Wheeler i Daily Mail at Ten Hag, dersom han sitter ved roret også etter at sesongen er over, vil få mindre innflytelse rundt det klubben foretar seg på overgangsmarkedet. 

Jason Wilcox er ventet å bli ansatt som Manchester Uniteds nye tekniske direktør i løpet av kort tid, mens Omar Berrada som kjent tar over som klubbens nye toppsjef til sommeren. Tidligere Newcastle-sportsdirektør Dan Ashworth er også sterkt ønsket på Drømmenes Teater.

Dermed skal Ten Hag ha hovedtyngden av sitt fokus på det som foregår på banen, skriver avisen.

Manchester United har gjort det vanskelig for seg selv i jakten på Champions League-fotball til høsten. Torsdag kveld venter Chelsea i en uhyre viktig kamp på Stamford Bridge.Powered by Labrador CMS