– Et av de verste lagene uten ball

Publisert Sist oppdatert

Manchester United imponerte ingen i 1-1-kampen mot Brentford, og i Gary Nevilles podkast peker den tidligere kapteinen på spesielt én ting han ikke likte:

Måten laget fremstod uten ball.

– I fotballen vet du at man kan spille dårlig, du vet at man kan mangle spillere, du vet at man kan bomme på sjanser og du vet at man noen ganger ikke føler seg topp. Men det var et trist, trist forsøk på spille fotball med tanke på å jobbe så hardt man bare kan, sier Neville.

– Da Manchester United ga bort ballen, var reaksjonen deres ikke-eksisterende sammenlignet med alle de andre lagene jeg ser. De er virkelig et av de verste lagene du kan se uten ball, når det gjelder det å gjøre det vanskelig for det andre laget, fortsetter han.

På søndag holdt Arsenal tittelrival Manchester City til uavgjort på Etihad etter en solid defensiv forestilling, noe United var langt unna å vise mot Brentford, mener Neville.

– Det vi så fra Arsenal mot Manchester City - nivået på hvordan man forsvarer seg, hvor kompakte de var og arbeidsmoralen til alle frontspillerne om å være en sammenhengende enhet og å forsvare seg sammen - vi ser ingenting av det i United.

– Jeg sier ikke at forsvarerne eller midtbanespillerne er uskyldige, fordi de kan gjøre det mye bedre selv, men de er ikke én enhet i det hele tatt. Det er ingen forståelse om hvordan de skal forsvare seg eller hvordan de skal spille uten ballen, sier Neville.

Gary Neville er alt annet enn imponert over måten United forsvarte seg på mot Brentford.

– Det var bare ikke veldig bra og det er bekymrende tegn at prestasjonene kan komme på et så lavt nivå, sier Neville.

På torsdag får Ten Hags mannskap muligheten til å reise seg mot Chelsea, før Liverpool kommer på besøk på søndag.

Før landslagspausen viste United helt andre takter i 4-3-seieren over Liverpool, og Neville forventer at vi i alle fall får se et annet lag på søndag når de kommer på besøk igjen.

– Hvis Liverpool gjør jobben sin, så vil Manchester United være i store problemer. Men det vil bli annerledes. Det vil være noe annet der, en annen følelse og en annen glød.

Powered by Labrador CMS