Ten Hag ser endring: – Jeg synes han dominerer

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire har hatt en oppsving den siste tiden, og mot København ble midtstopperen matchvinner da han stanget inn kampens eneste scoring i det 72. minutt.

På pressekonferansen etter kampen fikk Erik ten Hag spørsmål om Maguire, om han mener 30-åringen spiller på en annen måte nå, og i så fall på hvilken måte.

– Det synes jeg, sier United-sjefen, og utdyper:

– Han spiller mye mer proaktivt. Han tar ansvar med ballen, spiller ballen fremover, tar ansvar når han forsvarer og er veldig selvsikker i duellene. Jeg synes han dominerer, han er aggressiv i de riktige øyeblikkene. Han dominerer motspillerne sine.

– Og så ser du at du blir belønnet med scoring. Det var en veldig fin heading og avslutning, selv om jeg også må si at det var en veldig bra pasning fra Christian Eriksen.

FORNØYD MED MAGUIRE: Erik ten Hag.

Kveldens andre store helt var en annen litt utskjelt United-spiller i André Onana.

– Han viste personlighet, sier Ten Hag.

– Han veit at han ikke levd opp til kvalitetene sine og at han kan gjøre det bedre. Men lørdag var en veldig god opptreden, og i dag også. Ikke glem den strålende redningen i starten av andreomgang. Han er en veldig god strafferedder. 

En tredje som hadde en god dag på jobben var Christian Eriksen, som kom inn for Sofyan Amrabat i pausen.

– Oppbyggingsspillet vårt fikk mer flyt da han kom inn, påpeker Ten Hag.

– Måten han tar avgjørelser på med ballen i beina, og det beste eksempelet er assisten til Harry Maguire, fortsetter han.

BUNNSOLID INNHOPP: Christian Eriksen gjorde sakene sine svært godt på midtbanen.
Powered by Labrador CMS