– Spent på å se hva Sir Jim kan få til med United

Nemanja Vidic tror imidlertid Sir Jim Ratcliffe vil trenge tid på å få den rette strukturen i United. 

Publisert

Den knalltøffe serberen kom til United i januarvinduet i 2006 som et relativt ubeskrevet blad. Da han forlot Old Trafford etter 2013/14-sesongen var han en av fansens favoritter, kjent for sin kompromissløse og tøffe stil.

Vidic følger fremdeles med på det gamleklubben foretar seg, og sier han har sansen for Sir Jim Ratcliffes planer for United. 

– Han ønsker å skape en ledergruppe med dyktige personer. Manchester United er en stor klubb med mange avdelinger og du trenger dyktige personer i de ulike avdelingene, sier Vidic til Sky Sports. 

Den 42 år gamle serberen vant blant annet fem ligagull og Champions League med United og dannet et av verdens beste stopperpar sammen med Rio Ferdinand.

I United var Vidic en del av en seiersmaskin under Sir Alex Fergusons ledelse, og den tidligere stopperkjempen håper de gode tidene vil returnere til Old Trafford. 

– Jeg håper han velger de rette personene til disse jobbene, men det vil åpenbart ta tid før Manchester United er tilbake der vi alle forventer å ha klubben. Jeg tror Sir Jim, med sin erfaring fra forretningslivet der han har hatt stor suksess, vet hvor viktig det er å ha det rette lederskapet i en organisasjon, forklarer Vidic. 

Nemanja Vidic snakker i mikrofon da han var United-spiller.
Nemanja Vidic takker for seg etter en eventyrlig United-karriere. Nå håper han United er på vei tilbake til gammel storhet.

Manchester United har gjennomgått store endringer i ledelsen etter Sir Jim Ratcliffes oppkjøp i klubben. Flere nye ledere er på vei inn eller allerede på plass. 

En av nøkkelpersonene som Ratcliffe og INEOS-teamet ønsker å få på plass så snart som mulig er Dan Ashworth som etter planen skal bli Uniteds nye sportsdirektør. 

Foreløpig ser det imidlertid ut til at Ratcliffe må smøre seg med tålmodighet. 

United og Newcastle er nemlig fortsatt langt unna hverandre i forhandlingene om Dan Ashworth, skriver Telegraph.

Newcastle står fortsatt standhaftig på sitt krav og ønsker seg £15 millioner pluss tilleggsklausuler for å slippe sin tidligere sportsdirektør som for øyeblikket er i arbeidskarantene i påvente av overgangen til United.

Powered by Labrador CMS