Thiago Motta før kampen mellom Bologna og Salernitana.

Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 7. april

10.30: Tyske Sky Sports har rapportert at Borussia Dortmund ønsker å beholde Jadon Sancho etter at låneavtalen går ut på slutten av sesongen. 

Rapporten hevder at United ønsker 34 millioner pund for spissen, noe som kan sette en stopper for at avtalen går gjennom fra den tyske klubbens side.

09.00: Italienske Gazzetta dello Sport skriver at Manchester United er interessert i at Bologna trener Thiago Motta kan bli Erik ten Hags erstatning. Motta tok over Bologna i 2022 og har hatt stor suksess i klubben. Den italienske klubben har havnet på mellom tiende og 15. plass i Serie A de siste syv årene før han tok over, men ligger i skrivende stund på en fjerde plass, tett på Juventus med to poeng mer.

Lørdag 6. april

08.10: Tyske Sky skriver at Uniteds krav om 34 millioner pund for Jadon Sancho kan sette en brutal stopper for 24-åringens ønske om et klubbskifte til Borussia Dortmund.

08.05: Særdeles stille på ryktefronten sett med Manchester United-øyne, men vi tar likevel med at Southampton-manager Russell Martin ifølge Daily Mail tror det er «sannsynlig» at Jason Wilcox blir ny teknisk direktør på Old Trafford. 

Wilcox har den siste uka blitt koblet stadig nærmere jobben etter at han forlot «The Saints».

Fredag 5. april

08.30: Trolig vil det komme inn minst én midtstopper til sommeren. Den italienske journalisten Rudy Galetti skriver at Benficas Antonio Silva, Sporting Lisboas Goncalo Inacio, Bayern Münchens Dayot Upamecano og Evertons Jarrad Branthwaite alle er på Uniteds liste.

08.15: Bologna-spissen Joshua Zirkzee er blant dem som kobles til Manchester United, men Gazzetta dello Sport skriver at 22-åringen foretrekker å bli værende i Serie A og heller dra til AC Milan som også skal være interessert.

Torsdag 4. april

18.30: Manchester United har tilbudt 16 år gamle Bendito Mantato ny kontrakt med planer også for en fremtidig proffkontrakt, det melder Fabrizio Romano på X

17.35: Den tyrkiske overgangsjournalisten Ekrem Konur, som blant andre skriver for ESPN og TNT Sports, melder at United er interessert i både Odilon Kossounou og Jeremie Frimpong fra Bayer Leverkusen. 

Sistnevnte har blitt hyppig linket til United, mens Kossounou er et forholdsvis nytt navn i miksen. Ivorianeren har imponert stort som midtstopper for serielederen i Tyskland.

08.26: Joshua Hall i The Sun skriver at Financial Fair Play kanskje vil gjøre at Newcastle må selge Bruno Guimarães, og at PSG er svært interesserte (og ikke vil være redde for å betale utkjøpsklausulen på 100 millioner pund), men viser også til «rapporter» om at Arsenal og Manchester United også skal være interesserte i 26-åringen.

Spesielt sterk har ikke den koblingen vært, selv om f.eks. spanske AS skrev for noen uker siden at Dan Ashworth vil støtte et eventuelt forsøk på å hente ham, siden han skal være forelsket i egenskapene til brasilianeren. 

Vi ville tatt alt dette med en klype salt enn så lenge.

08.13: ESPN-journalist Rodrigo Fáez uttaler følgende om Dani Olmo (som United ble koblet til av Daily Mail sist uke):

– Han liker Manchester. Han liker byen, og han liker livsstilen.

Fáez gir videre uttrykk for at en overgang vil komme an på RB Leipzig, og hva slags prisnivå de går for, og at det også kan komme an på Barcelona og noen andre klubber han linkes til – men at Olmo passer bedre til Premier League-fotballen enn til den fotballen som spilles i La Liga.

Onsdag 3. april

20.25: Wolverhampton-kaptein Max Kilman er på Uniteds liste over mulige stoppersigneringer til sommeren, melder The Times. Avisen skriver at en ny forsvarer og spiss er Uniteds øverste prioritet, og at klubben har sendt folk til å se Kilman i aksjon ved flere anledninger.

Foreløpig skal det ikke være noen kontakt mellom klubbene, og det påpekes at 26-åringen er en av flere spillere som er på Uniteds radar. Wolves vil nok heller ikke la kapteinen sin gå billig. I fjor sommer skal de ha avslått et bud på 30 millioner pund fra Napoli.

18.30: Borussia Dortmund skal ønske å hente Jadon Sancho permanent etter sesongen, men ifølge Sport Bild (gjengitt av Sport Witness) har Bundesliga-klubben ikke mulighet til å tilby mer enn 30 millioner euro for kantspilleren, og at de planlegger å gå inn i konkrete forhandlinger med United med utgangspunkt i rundt den prisen.

18.20: Manchester United har vært i kontakt med Nice-venstrebacken Melvin Bard om en mulig overgang, hevder Evening Standard. Avisen skriver videre at United i januar utforsket mulighetene for å hente en ny høyreback, men at skadeproblemene på motsatt side nå gjør at det nå anses som viktigere å få inn en venstreback til sommeren.

08.25: Manchester United skal som kjent være interessert i Evertons Jarrad Branthwaite, og skal dessuten ha forhørt seg om Boca Juniors-spilleren Aaron Anselmino og senegalesiske Mikayil Faye som spiller for Barcelona B. Ingen av disse navnene er nye i ryktene rundt mulige forsterkninger for United i sommer, men Daily Mail nevner de tre i en sak over mulige overgangsmål for United i sommer.

Tirsdag 2. april

08.15: Hannibal Mejbri ventes å returnere til Manchester United i sommer, skriver Manchester Evening News. Sevilla har muligheten til å hente tunisieren permanent for 17 millioner pund når låneavtalen går ut, men med under 90 minutter fordelt på fire kamper er det lite som tyder på at han blir værende i La Liga-klubben.

08.10: Stoppertalentet Leny Yoro er blant dem som har blitt koblet til Manchester United, og 18-åringen skal ha bestemt seg for ikke å forlenge kontrakten med Lille som nå går ut i 2025. United vil nok imidlertid få tøff kamp om signaturen. 

Marca skriver at Real Madrid jobber med og nærmer seg å lande en avtale i det kommende sommervinduet.

Mandag 1. april

11.45: Benficas 19 år gamle midtbanespiller, Joao Neves, skal ha vært på Uniteds radar en god stund, men United kan vente seg kamp om stjerneskuddets signatur skal vi tro det portugisiske nettstedet O Jogo (gjengitt av Sport Witness)

Neves skal ha en utkjøpsklausul på 120 millioner euro, men det skal ikke skremme verken United, Chelsea eller Liverpool som også har kastet seg inn i kampen om 19-åringen. Bayern München og PSG skal også være interesserte i Neves. 

08.20: Manchester United skal være interessert i Jeremie Frimpong, men kan vente seg kamp om Bayer Leverkusen-spilleren, melder The Sun

Manchester City skal også ha vist interesse for Frimpong. Uniteds speidere skal ha sett Frimpong i aksjon flere ganger denne sesongen der nederlenderen har imponert for et Leverkusen-lag som er på god vei til å vinne ligatittelen i Tyskland

Powered by Labrador CMS