Baylee Dipepa i aksjon for Port Vale, 6. februar 2024.

Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 31. mars

10.04: Alan Nixon i The Sun skriver at United leder an jakten på den 17 år gamle angriperen Baylee Dipepa.

Unggutten har allerede 20 A-lagsopptredener for Port Vale i League One – de fleste som innbytter – og nylig har han også scoret to mål, og vært en bidragsyter til at Port Vale har begynt å våkne etter å ha underprestert i mange måneder.

Dipepa scoret tre mål på to U17-landskamper i landslagsperioden.

Lørdag 30. mars

 18.30:  – Ivan Toney har ønsker om å spille på et høyere nivå. Det forstår vi, men det må i så fall skje på Brentfords premisser, sier Brentford-direktør Lee Dykes til The United Stand. 

Spissen har i lengre tid blitt linket bort fra Brentford og United er nevnt som én av flere potensielle interessenter. Dykes utelukker for øvrig ikke at Toney blir værende.

09.28: Mer om den 27 år gamle Juventus-stopperen Gleison Bremer: La Repubblica skriver om interesse fra Premier League-klubber, og da spesielt Manchester United, og at det er usikkert om brasilianeren blir værende i Juventus siden Premier League-klubbene vil kunne betale utkjøpsklausulen på 60 millioner euro (51,3 millioner pund i nåværende kurs).

Vi merker oss igjen at det er italienske aviser som driver Gleison Bremer-ryktene, ikke engelske aviser, og vi ville tatt det hele med en klype salt.

Fredag 29. mars

12.15: United har identifisert den 34 år gamle spissen Joselu som et mulig overgangsmål til sommeren, hevder spanske Relevo. Spanjolen spiller denne sesongen på lån i Real Madrid fra Espanyol.

Torsdag 28. mars

22.25: Både United og Newcastle planlegger en sommer og overgangsvindu uten en sportsdirektør på plass, det skriver Daily Mail. Videre hevder journalist Matt Hughes at Newcastle og United ikke er noe nærmere avtale om kompensasjon for Dan Ashworth. Begge parter mener de har strukket seg langt for å få til en avtale, og nå ser det altså ut til at karanteneperioden kan bli like lang som først rapportert.

16.56: Vi skal til Torino, nærmere bestemt Juventus. Gazzetta dello Sport har tidligere meldt at Gleison Bremer er av interesse for United og fortsetter nå med å melde at United forbereder et bud på brasilianeren. Størrelsen på budet skal være på rundt £50 millioner eller at Mason Greenwood kan gå motsatt vei.

15.03: Simon Jones i Daily Mail skriver at Manchester United og Real Madrid er blant klubbene som følger med på Dani Olmos situasjon før sommeren. 25-åringen har en utkjøpsklausul på 52 millioner pund som blir aktiv denne sommeren, og han har imponert både for RB Leipzig og for det spanske landslaget. 

Det at Olmo kan spille på begge flankene i tillegg til bak spissen gjør ham attraktiv for mange klubber, og Manchester City, Chelsea og Tottenham nevnes også som klubber som følger med på spanjolen. 

09.19: Mer fra Buenos Aires: Portugiske O Jogo (her gjengitt av Sport Witness) skriver om United-interesse for den 16 år gamle River Plate-midtbanespilleren Franco Mastantuono, og nevner Benfica Real Madrid, Barcelona, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund og Manchester City som andre klubber som er interesserte.

Mastantuono (som skal ha ti kamper for River Plate allerede) skal ha blitt speidet på av United, og argentinsk media har tidligere også omtalt interessen. Han kan uansett ikke forlate Sør-Amerika før han er 18, og han er foreløpig beskyttet av en utkjøpsklausul på 30 millioner euro (25,7 mill. pund i nåværende kurs).

08.48: Buenos Aires-sportsavisa Olé skriver at AC Milan og Manchester United sin interesse for Boca Juniors-stopper Aaron Anselmino har blitt intensivert, og at forespørsler har blitt til forhandlinger som kan lede til bud på 18-åringen.

08.26: Mildt sagt ikke akkurat en ny kobling dette, men Daily Telegraphs Mike McGrath skriver at United ser på Evertons Jarrad Branthwaite som en mulig sommersignering.

Han blir sett på som en svært lovende stopper, og har imponert for Everton denne sesongen etter å ha spilt for PSV sist sesong. Midtstopperplassen er én av posisjonene United trolig kommer til å forsterke seg i, og Raphaël Varane har bare én hel sesong igjen av kontrakten, og der er det interesse fra Saudi-Arabia. 

Hvordan det går med United (jakter på CL) og Everton (kjemper om å unngå nedrykk) kan også være med på å påvirke både hva United kan bruke, og hva Everton vil kunne kreve for 21-åringen fra Carlisle.

Onsdag 27. mars

08.20: Manchester United skal ha identifisert Wolverhamptons brasilianske midtbanestjerne Joao Gomes som erstatter for Casemiro, skriver den spanske avisen Sport. Sport skriver at Casemiro er en av spillerne United ønsker å kvitte seg med i sommer på grunn av de høye lønnskostnadene. 

Tirsdag 26. mars

20.55: Det er fortsatt ikke opplest og vedtatt at det er Erik ten Hag som er United-manager når sesongen 2024/2025 sparkes i gang. ESPN med Mark Ogden i spissen skriver tirsdag en sak om at Wolverhamptons Gary O'Neil er en mann som er under vurdering av Sir Jim Ratcliffe og INOES om en trenerrolle på Old Trafford.

I den samme saken skriver Ogden at det ikke er bestemt hva slags rolle United eventuelt vil tilby O'Neil, men at United ser på en løsning for å bytte ut hele trenerapparatet. 

17.40:  Teun Koopmeiners blir av Gazzetta dello Sport linket til United, her gjengitt av Sport Witness. Nederlenderen er blant spillerne som er hetest når det kommer til det italienske markedet og jaktes av blant annet av Liverpool og Juventus i tillegg til United melder den italienske avisen. 

United og Liverpool skal ha fordel av de har større finansielle muskler enn Juventus i og med at Atalanta har satt en pris på nærmere 60 millioner euro.

08.10: Fransesco Camarda ble tidenes yngste Serie A-spiller i november da han i en alder av  15 år og 260 dager fikk debuten for AC Milan. Nå kobles den unge spissen til Manchester United i italienske medier.

Gazzetta dello Sport, gjengitt av Sport Witness, skriver blant annet at United holder et øye rundt situasjonen og er interessert i Camarda, som nylig fylte 16 år. Calciomercato går enda lenger og skriver at United skal ha kommet med et tilbud.

Mandag 25. mars

08.16: United har blitt sterkt koblet til Evertons Jarrad Branthwaite, og Daily Mail skriver at Manchester City også følger med på utviklingen rundt 21-åringen. 

Avisa skriver at United har ledet an jakten på Everton-stopperen, mens Tottenham og Real Madrid også skal ha vist interesse. 

En utfordring for United kan være at Everton ønsker i overkant av 60 millioner pund om de skal selge.

Powered by Labrador CMS