MOT GAMLEKLUBBEN: Som målscorer Salmon, spilte også Millie Turner mot sin tidligere arbeidsgiver.

NOTISER:

Slo Garcia og Naalsund på målstreken

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 7. april

 Slo Garcia og Naalsund på målstreken

Millie Turner har blitt kåret til Manchester United Women's Player of the Month for mars etter å ha vunnet flertallet av fansen stemmer. Avstemningen var utrolig jevn, hvor Lucia Garcia og Lisa Naalsund bare manglet henholdsvis en og to prosent for å vinne.

Turner fikk 34% av stemmene og slo Naalsund med to små prosent, men nordmannen kan fortsatt vinne månedens spiller for mars i WSL. 

Fredag 5. april

Naalsund nominert til månedens spiller

Lisa Naalsund hadde en god mars måned for Manchester United og noterte seg blant annet for to mål og en assist på fire ligakamper.

Nå er midtbanespilleren en av seks som er nominert til månedens spiller i WSL.

De fem andre er Adriana Leon (Aston Villa), Jess Park (Manchester City, Johanna Rytting-Kaneryd (Chelsea), Khadija Shaw (Manchester City) og landslagsvenninne Elisabeth Terland (Brighton).

Bli med og stem frem Naalsund her!

Tirsdag 2. april

Manchester United fikk hjelp fra gamlesjefen

Mye skal til om Manchester United skal spille mesterligafotball til høsten, men tirsdag kveld fikk Erik ten Hags mannskap i det minste hjelp fra David Moyes og hans West Ham-lag da de spilte 1-1 hjemme mot Uniteds CL-jagende rival Tottenham.

Brennan Johnson sendte Spurs i ledelsen før fem minutter var unnagjort. Et kvarter senere utlignet Kurt Zouma for vertene etter hjørnespark. Michail Antonio fikk en gedigen sjanse til å score 2-1 for West Ham i annen omgang, men det ble poengdeling i London-derbyet.

Dermed skiller det ni poeng mellom United og Tottenham på tabellen. Spurs har gjort unna 30 kamper, mens Ten Hags mannskap har spilt 29. Aston Villa er to poeng foran Tottenham, også de med én kamp mer spilt enn United.

Det skal med andre ord fortsatt mye til for at United skal få en ny mulighet i det gjeveste selskap i Europa til høsten.

Onana fyller år

Vår kamerunske sisteskanse fyller i dag 28 år.

Vi gratulerer med dagen!

Powered by Labrador CMS