Nemanja Vidic snakker i mikrofon da han var United-spiller.

MEDLEMSTILBUD:

Nemanja Vidic snakker i mikrofon da han var United-spiller.

Skal du til Manchester i helga? Vidic er i byen!

Publisert Sist oppdatert

DENNE HELGA:

Manchester United møter Crystal Palace hjemme lørdag klokka 16, og det er 500 reisende med Supporterklubben på kampen. Vi arrangerer som vanlig både omvisning på Old Trafford og kamptransport for dem som ønsker det.

Kvinnelaget sesongåpner også denne helga. 

Det skjer riktignok ikke på hjemmebane, men på tradisjonsrike Villa Park i Birmingham søndag 13.30. Birmingham ligger cirka 15 mil eller et par timers tur unna Manchester, hvis dette skulle være aktuelt. Kampen sendes også på BBC Two, og bør sånn sett også være mulig å få med seg på TV.

Ellers er det verdt å merke seg at Nemanja Vidic er i Manchester i helga, og da dette skrives onsdag så er det fortsatt (noe dyre) billetter igjen til showet på Mercure Hotel i Portland Street, som åpner 18.30 lokal tid fredag.

For de som ikke kan få nok fotball så er det en interessant kamp i nærheten av Manchester søndag klokka 13.30, når Blackburn er verter for Leicester. Blackburn ligger cirka én times togreise unna Manchester.

HER ER MER OM TURER OG BILLETTER FREMOVER:

Vi hadde noen ekstra billetter til Premier League-kampene hjemme mot Brentford og Crystal Palace, men disse er nå utsolgt.

Vi har imidlertid fortsatt ledig til ligacupkampen hjemme mot Palace.

Du kan kjøpe billettene her!

Romjulstur til Manchester og Old Trafford?

Ellers har pågangen etter billetter vært stor og vi er er utsolgt for billetter til kampene frem til desember.

Neste ledige mulighet etter nevnte Brentford-kamp er hjemmekampen mot Aston Villa på boxing day, andre juledag. 

Du kan kjøpe billetter til United-Aston Villa 26. desember her.

Våren 24 

Kampene i andre halvdel av sesongen selger også svært bra. 

Vi har stanset salget av turer og billetter til hjemmekampen mot Tottenham i januar i påvente av bekreftelse om den spilles helgen 13. eller helgen 20. januar. På grunn av vinterpause i Premier League splittes nemlig den runden i to helger.

Merk likevel at når vi igjen åpner for salg på den kampen har vi kun ca. 50 billetter tilgjengelig. 

Ellers er det ledig til både West Ham i februar og Everton i mars og Burnley i april, men det minker raskt på tilgjengelige billetter også på disse kampene. 

Kampene mot Fulham, Sheffield United og Newcastle er per nå satt opp på samme datoer som cuprunder, og derfor ikke åpnet for salg. Vi åpner for salg på disse kampene så fort det er klart når de vil spilles.

Utsolgt i Champions League

Supporterklubben har i 2023/24-sesongen 250 sesongkort til samtlige hjemmekamper i Champions League, men disse er allerede utsolgt til hjemmekampene mot Galatasaray, FC København og Bayern München.

Ligacupen - Carabao Cup

United har spilt svært mange hjemmekamper i de hjemlige turneringene de siste sesongene, og denne sesongen starter likt: det blir hjemmekamp i tredje runde av Carabao Cup mot Crystal Palace. Kampen spilles tirsdag 26. september, og du kan kjøpe billetter her. United møter forøvrig Palace i helgen etter også, denne gang i PL.

Når bekreftes TV-kampene? 

Premier League kom i fjor med datoer for når TV-kampene kunne forventes bekreftet (se her for i fjor om du ønsker å sammenligne), men i år har de ikke kommet med et tilsvarende oppsett. Det eneste vi har klart å spore er at de skal bekrefte kampene minst 6 uker før når det gjelder kampene for høsten 2023, og minst 5 uker før for kampene som spilles våren 2024.

Powered by Labrador CMS