Marcus Rashford med Alan Shearer innfelt.

Shearer: – Han kan ikke kaste bort talentet sitt

Publisert

Det stormer rundt Marcus Rashford igjen etter at han skal ha vært på et utested i Belfast både onsdag og torsdag, før han meldte seg syk til fredagens trening. 

Erik ten Hag ville ikke si så mye om det utenom at det er en intern sak som han skal håndtere.

Mandag var Rashford tilbake på Carrington, sammen med agenten Dwaine Maynard (som også er Rashfords bror), og trolig har en samtale med Erik ten Hag stått på dagsplanen.

Forrige sesong scoret Rashford 30 mål for Manchester United, og ble med det den første siden Van Persie som har klart dette, men denne sesongen står han foreløpig med fire mål og fem målgivende pasninger. 

En noe mer stabil målscorer, Alan Shearer, snakket om Rashford i BBCs studio i forbindelse med Newport-kampen.

– Det er åpenbart noe som ikke stemmer, enten hjemme hos Rashford, eller med hans relasjon til fotballklubben. Han kan ikke fortsette med å gjøre dette. Han kan ikke kaste bort talentet sitt.

– Han trenger sterk ledelse, at noen tar tak i ham og sier «vet du hva, du kommer til å angre stort når du kommer til slutten av karrieren».

– Dette må ordnes opp i, og det må ordnes nå. Han scoret 30 mål forrige sesong, og har 4 mål nå, og når jeg ser ham spille ser det ut til at han bærer hele verden på skuldrene sine.

Micah Richards, Alan Shearer og Gary Lineker i BBCs studio på Rodney Parade i Newport, 28. januar 2024.
VAR PÅ RODNEY PARADE: Alan Shearer (i midten), sammen med Micah Richards og Gary Lineker.
Powered by Labrador CMS