Seks store United-grupper svarer på boikott-kravet

Publisert Sist oppdatert

Det går nå ikke mot et fullt salg av United med en gang, siden Glazers ikke ønsket å selge hele klubben nå. 

Prisen var også for høy til at Sjeik Jassim ønsket å betale den. Dermed trakk han seg lørdag fra den videre prosessen, og dermed ser det også ut som om neste steg heller blir et salg av 25% av klubben til INEOS med Sir Jim Ratcliffe ved roret.

 

Det er en avgjørelse som splitter fanbasen, og samtidig har 1958-grupperingen, som står bak de tøffeste og hardeste demonstrasjonene mot Glazers, de siste ukene sagt at de ønsker en kutt av all dialog med klubben, fordi de mener at diskusjonene med klubben handler mye om manipulasjon og lureri.

Nå har seks store United-grupperinger i et felles skriv svart på dette, ifølge en tekst gjengitt av The Athletic.

 – Vi ønsker velkommen og gjentar ønsket om samhold. Vi tror alle at vi trenger bedre eierskap og investeringer i klubben vår.

 – Vi mener også at supportere har retten til å gjennomføre lovlige demonstrasjoner. Vi mener også at alle supportere har en rett til å være representert. Vi ønsker alle også det beste for både klubben og supporterne.

 – Mange supportere støtter protestene, mange støtter dialog og mange støtter begge deler. De mener at begge deler hører sammen.

 – Men for klubbens beste, la oss jobbe sammen mot målene vi faktisk deler. La oss legge til side det som splitter oss og respekter at ulike mennesker kan jobbe mot samme mål, men ha ulike strategier for å nå dit.

Det står det i skrivet som er underskrevet av United Fans Advisory Board (FAB), United Fans’ forum, kvinnelagets supporterklubb, Rainbow Devils (LGBT+ Supportersklubben), MUST og Uniteds funksjonshemmede supportersklubb.

Sent lørdag kveld skrev MUST følgende på sosiale medier.

– United har et desperat behov etter nye investeringer og et nytt eierskap, og vi håper at denne siste utviklingen akselerer prosessen i stedet for å sinke den. Basert på de siste 11 måneden så kan ingen være helt sikre på om det stemmer, og Glazers må komme på banen for å fortelle oss hva vil.

Powered by Labrador CMS