Scoret i debuten: – Jeg elsket hvert minutt av det

Publisert

Her er en gjennomgang av hvordan det gikk med de utlånte i helga.

Ipswich Town 3-2 Cardiff City

Brandon Williams’ første kamp fra start fremstod han litt rusten, og han var uheldig som ble kreditert med et selvmål allerede i det første minuttet, og han startet på benken i denne hjemmekampen mot Cardiff.

Der fikk han en langt hyggeligere opplevelse.

Ipswich havnet under 0-2, men kom tilbake til 2-2 før Williams ble byttet inn av Kieran McKenna i det 76. minutt. Like etterpå slo Williams en flott langpasning frem til en lagkamerat, som fikk slått innlegget som ble til vinnermålet.

En finfin seier for Ipswich, og en mye bedre opplevelse for Williams, og Ipswich ligger på andreplass på nivå to.

Real Madrid v Manchester United - Pre-Season Friendly
SPILLER UNDER KIERAN MCKENNA: Brandon Williams.

Leyton Orient 0-3 Stevenage

Charlie McNeill håpet på et lån til en League One-klubb, og slik ble det, for nyopprykkede Stevenage tok sjansen på 19-åringen, og sendte ham på lørdag på banen fra start mot et annet nyopprykket lag, nemlig Leyton Orient.

Da McNeill var i Newport sist sesong, så tok det litt tid før han kom skikkelig i gang, men her gikk det raskt: McNeill scoret allerede i det 22. minutt da han sendte Stevenage i ledelsen.

Han ble byttet ut etter en time (på stillingen 2-0 til Stevenage), etter å ha jobbet hardt på topp under ledelsen til Steve Evans, som krever knallhard innsats fra spillerne sine.

– Jeg synes bevegelsene hans i førsteomgangen var fantastiske. Jeg sa til ham i pausen: «jeg vedder på at du aldri har måttet jobbe så hardt som spiss før», og han bare smilte tilbake, og jeg visste hva svaret var, sa Evans etterpå.

McNeill selv koste seg også.

– Jeg elsket det! 60 minutter, 3-0-seier og scoring… Det var alt jeg kunne be om, egentlig! Jeg elsket hvert minutt av det.

Stevenage ligger helt oppe på tredjeplass i League One etter en imponerende sesongstart.

Manchester United U21 v Leeds United U21: Premier League 2
SPILTE NYLIG PÅ OLD TRAFFORD: Charlie McNeill i aksjon i U21-kampen mot Leeds, en kamp hvor han scoret Uniteds eneste mål.

Aberdeen 0-2 Hibernian

Hibernian har hatt en forferdelig start på sesongen, og det kostet manager Lee Johnson jobben.

Heldigvis startet likevel Will Fish på Pittodrie i Aberdeen, og han var en del av et forsvar som takket for tilliten ved å holde nullen for første gang denne sesongen.

Han skal ha levert en god kamp, og Hibernian vant kampen.

De blir midlertidig ledet av ex-red David Gray, som ikke fikk noen stor United-karriere (én A-lagsopptreden), men som hadde en god karriere flere andre steder – spesielt i Hibernian.