STOR STJERNE: Ivan Toney kommer til Premier League med en historie som målgarantist. Han har scoret 82 mål i League One og Championship de siste tre sesongene.

Ryktesaker, uke 39

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 30. september

10.00: London-baserte iNews skriver i en såkalt eksklusiv artikkel om interessen rundt Brentford-spiss Ivan Toney. Brentford er lite lystne på å selge sin stjernespiller, som akkurat nå er utestengt grunnet brudd på bettingreglementet, og skal være klare til å avslå bud på hele £80 mill. om det skulle dukke opp konkret interesse. Manchester United er en av klubbene som linkes til den 27 år gamle spissen.

Fredag 29. september

19.00: Mundo Deportivo lanserer Anthony Martial og Jadon Sancho som to aktuelle signeringer for Barcelona i 2024. Som følge av den katalanske klubbens økonomiske situasjon skal de se etter spillere som kan hentes billigere enn antatt markedspris, muligens lån. Fire andre navn som nevnes er  Mathijs de Ligt, Jorginho, Kai Havertz og Nico Williams.

08.30: Erik ten Hag og Manchester United følger 17 år gamle Lorren Lucas tett. Det brasilianske stjerneskuddet spiller i Flamengo og har en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, melder Fabrizio Romano på X, tidligere Twitter. Chelsea skal også følge 17-åringen med argusøyne. 

Torsdag 28. september

09.20: Ifølge Inews skal følelsen rundt Jadon Sancho-sagaen blant «insiders» i klubben være at forholdet mellom 23-åringen og Erik ten Hag nærmest er umulig å reparere. Begge parter står fortsatt på sitt og dermed virker en løsning på situasjonen akkurat nå å være et godt stykka unna.

Onsdag 27. september

19.30: Fabrizio Romano melder på Twitter at Manchester United planlegger et tilbud til Hannibal ettersom at samtaler om ny kontrakt kan starte snart. Hans nåværende avtaler går ut til sommeren, med mulighet for et år forlengelse. 

Hannibal fokuserer på kamper nå, men er åpen til å diskutere det senere i året, skriver Romano. 

Han forstår det som at Sevilla ønsket Hannibal i juli, og at den spanske klubben fortsetter å holde et øye med han.

08.00: Enn så lenge tar vi denne med en ganske stor klype salt, men ifølge spanske Nacional (her gjengitt av Daily Mail) så vurderer United et framstøt på Bayern München-vingen Serge Gnabry i januar. 

Hva United eventuelt foretar seg i januarvinduet i denne posisjon vil nok avhenge mye av utfallet rundt situasjonene til Antony og Jadon Sancho.

Tirsdag 26. september

10.56: Marca skriver at Manchester United og Newcastle følger tett med på Valencias Javi Guerra – ja, så tett at de visstnok følger med på ham i hver eneste kamp nå.

Midtbanespilleren har imponert stort denne sesongen.

Guerra har en utkjøpsklausul på 100 millioner euro (86,8 millioner pund i nåværende kurs), men det er ventet at han vil være tilgjengelig for mye mindre enn det, blant annet på grunn av Valencias økonomiske situasjon.

08.14: Roma følger med på situasjonen rundt Jadon Sancho, skriver Il Romanista (her gjengitt av Sport Witness).

De hevder at Sancho ikke er interessert i å få ordnet opp i konflikten med Erik ten Hag, og at han har spurt klubben om å få dra i januar. Ifølge Il Romanista ønsker José Mourinho å hente Sancho, koste hva det koste vil, men de hevder også at Sanchos lønn gjør at det er lite sannsynlig at de vinner kampen om 23-åringen.

Mandag 25. september

08.05: Manchester United er en av flere klubber som følger Blackburns midtbanetalent Adam Wharton, skriver Teamtalk. Også Everton, Newcastle, Brighton og Wolverhampton skal ha vist interesse for 19 åringen.

Powered by Labrador CMS