Ryktesaker, uke 38

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 24. september

14.10:  Ifølge GOAL skal United, Liverpool og Arsenal være klar for å legge inn bud på Brenfords Aaron Hickey.  Den skotske høyrebacken har startet alle kampene for Brentford denne sesongen. Bayern München skal også være interessert i 21-åringen. 

13.00:  United skal ifølge 90min skal United ha startet arbeidet med å legge frem en ny kontrakt til Hannibal.  Nettstedet skriver også at Ten Hag setter unggutten svært høyt. Tuniseren sin nåværende kontrakt strekker seg ut 2024, men United har opsjon på enda et år. 

10.20: United skal, sammen med Newcastle, være interessert i å hente Adrien Rabiot til klubben i januar. Det skriver GOAL, her gjengitt av Sky Sports. Det skrives ikke noe om overgangssum. Midtbanespillere har som vært ryktet til United en rekke ganger tidligere og skal også ha vært nære på å signere for klubben. Så gjenstår det å se om interessen for franskmannen er reell. 

Lørdag 23. september

09.30: The Guardian skriver at David de Gea kanskje legger opp hvis han ikke får tilbud om å være førstevalg i en stor europeisk klubb. 

De Gea har holdt seg i form med individuell trening siden kontrakten hans med United gikk ut i sommer. Spanjolen håper på å tiltrekke seg interesse fra en klubb som fortsatt kan konkurrere om titler. Han har fått flere tilbud fra saudiarabiske klubber, men alle har blitt avvist.

Fredag 22. september

United skal ifølge Daily Mirror, gjengitt av Sky Sports være villig til å selge Jadon Sancho i januar. Erik ten Hag skal være åpen for å kvitte seg med engelskmannen for å begrense taper av penger på 23-åringen. 

Torsdag 21. september

08.05: Den 19 år gamle spissen Joe Hugill er nær å bli enig med United om en ny treårskontrakt, med en opsjon på ytterligere et år. Det skriver Manchester Evening News.

Hugill fikk sjansen til å vise seg frem under sommerens pre season, og noterte seg blant annet for en scoring mot Leeds i Oslo. Hans nåværende kontrakt går ut etter sesongen.

Onsdag 20. september

08.00: Jadon Sancho har en usikker fremtid i United, og han har blant annet blitt koblet med en retur til Borussia Dortmund. Bild skriver imidlertid at det ikke er et aktuelt tema for den tyske klubben akkurat nå.

Tirsdag 19. september

08.19: Spanske Sport (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United er svært interesserte i den 18 år gamle Royal Antwerp-midtbanespilleren Arthur Vermeeren.

Ten Hag skal like den belgiske midtbanespilleren svært godt, og United skal være klubben som er mest interesserte. Barcelona (som møter Royal Antwerp denne uka, noe som trolig er grunnen til at den Barcelona-baserte avisa skriver om dette) skal også være lystne på Vermeeren.

West Ham og Monaco skal også være interesserte. 

null

Belgiske HLN (gjengitt her av Sport Witness) skriver at en engelsk klubb skal ha vært svært nære ved å signere Vermeeren i sommer (for så å låne ham ut til Royal Antwerp igjen denne sesongen), og at alt peker i retning at det var United.

Mandag 18. september

08.10: Scott McTominay er Bayern Münchens backup-plan dersom de ikke får til en overgang for Joao Palhinha i januarvinduet, skriver The Sun. Palhinhas overgang til Bayern i sommer kollapset på målstreken, og portugiseren forlenget nylig kontrakten sin med Fulham.

McTominay ble på sin side koblet til både Bayern og Fulham i sommer. En overgang til sistnevnte skal hovedsakelig ikke latt seg gjøre fordi midtbanespilleren selv var skeptisk.

Powered by Labrador CMS