Ocar Gloukh i aksjon for Israel mot Tyskland i U21-EM.

Ryktesaker, uke 37

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 17. september

10.00: United kjemper ifølge The Suns Dan King med Arsenal og Liverpool for Red Bull Salzburgs vidunderbarn på offensiv midtbane, Oscar Gloukh. Alle lagene brukte landskamppausen på å speide på den 19 år gamle israeleren som blant annet imponerte for Israel mot England i sommerens U21-EM. Gloukh ble solgt til Salzburg for seks millioner pund i januar, etter også å ha vært sterkt koblet til Barcelona den gangen.

08.15: Ryan Giggs kan være på vei tilbake i managerstolen hvis resultatene i Salford ikke bedrer seg. Det skriver The Suns Alan Nixon og Dylan Terry. Salford ligger på 19. plass i League Two, men ønsker seg selvsagt inn i play off i divisjonen.

08.05: Barcelona følger med på Jadon Sancho-situasjonen. Det skriver spanske Sport, som understreker at Barca først og fremst ser for seg en låneovergang i januar hvis noe skulle være aktuelt.

Lørdag 16. september

12.55: I går skrev vi at Jadon Sancho er åpen for forlate United i januar dersom situasjonen ikke skal være løst til da, med en rekke interesserte klubber. Spekulasjonene om at engelskmannen kan forsvinne har ikke blitt mindre ettersom Ten Hag ifølge ESPN, skal ha tviholde på kravet om at Sancho skal gå offentlig ut å beklage oppførsel sin.

Fredag 15. september

16.10: Manchester Evening News skriver at Jadon Sancho er åpen for å forlate United i januar dersom situasjonen ikke skulle være løst til da, og Borussia Dortmund og Nottingham Forest nevnes som aktuelle alternativer.

Avisen skriver også at Sancho ikke skal være særlig interessert i en overgang til Saudi-Arabia, etter at saudiarabiske klubber viste interesse for 23-åringen før vinduet stenge der forrige uke.

08.13: Belgiske DH (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Anderlecht ble tilbudt Donny van de Beek på lån på slutten av overgangsvinduet, men at de takket nei for det ikke var den spillertypen de var ute etter på det tidspunktet.

Van de Beek ble også koblet til klubber som Lorient, Galatasaray og Luton på slutten av vinduet, men endte opp med å bli værende.

Torsdag 14. september

09.25: Phallon Tullis-Joyce, Irene Guerrero og Gabby George virker alle å være på vei til United før overgangsvinduet stenger i kveld,, men det kan komme flere navn inn.

Den troverdige journalisten Rich Laverty skriver at det pågår samtaler om en mulig låneavtale for Lyon-spissen Melvine Malard.

09.10: Besiktas ønsker å hente Hannibal Mejbri på lån, etter å ha fått et forsøk på en permanent avtale for midtbanespilleren avslått, skriver Mirror.

Overgangsvinduet i Tyrkia stenger fredag.

Onsdag 13. september

18.50: Daily Mail-journalisten Kathryn Batte skriver at Tottenham håper å signere United-spiss Martha Thomas før overgangsvinduet stenger torsdag.

12.26: Overgangsvinduet for kvinnene stenger torsdag, og det er fortsatt ventet at United kommer til å gjøre noen signeringer på slutten av vinduet.

Vanligvis velinformerte Kathryn Batte i Daily Mail er blant journalistene som nå skriver at United nærmer seg å signere den amerikanske målvakten Phallon Tullis-Joyce (26) fra OL Reign.

Det skal ikke være for å erstatte Mary Earps, som fortsatt er ventet å bli værende selv om hun ikke har ønsket å signere ny kontrakt, men som konkurranse for Earps før en sesong som forhåpentligvis vil inneholde langt flere viktige kamper.

Klubbene skal nærme seg enighet om overgangssummen for Tullis-Joyce, og det er ikke utenkelig at summen blir på over 100 000 pund, som er rekordsummen som har blitt betalt for en keeper i kvinnefotballen.

Det er ventet at United vil la Sophie Baggaley forlate klubben om Tullis-Joyce signerer.

Tirsdag 12. september

09.30: Drøyt en time etter at vi nevnte El Ghazi-rykte går United-skribent, Laurie Whitwell, i The Athletic ut og avviser rykte. Han skriver at United er fornøyd med alternativene de har. Han nevner Pellistri og Garnacho, samt at Bruno Fernandes og Mason Mount også kan spille der.

08.15: United vurderer et forsøk på å hente Anwar El Ghazi. Det skriver Dailymail. Nederlenderen står uten kontrakt etter at han forlot PSV Eindhoven. Med tanke på usikkerheten rundt Antony og Sancho er det ikke umulig at 28-åringen, med en fortid i Aston Villa og Everton, er på Ten Hags liste. 

Mandag 11. september

14.15: Nylig hevdet The Sun at Borussia Dortmund planlegger å gjøre et forsøk på å hente tilbake Jadon Sancho i januar, men ifølge Bild er det ikke så mye som tyder på at dette er aktuelt nå.

Den tyske avisen skriver at Dortmund per nå ikke har mulighet til å kjøpe engelskmannen, og heller ikke kan matche den nåværende ukelønnen på £300.000.

12.45: Mary Earps’ fremtid i United virker å være noe usikker med en kontrakt som går ut neste år, men Tom Garry i The Telegraph skriver at United har fortalt målvakten at hun ikke er til salgs.

Earps og United skal ha diskutert fremtiden i helga som var og klubben skal altså ha vært tydelige på at de ikke vil selge – i alle fall ikke til en rival (Arsenal har blitt nevnt).

Forventningen nå er at Earps er United-spiller også når overgangsvinduet stenges på torsdag.

08.00: 16 år gamle Chris Rigg, som holder til i Sunderland, skal ha vært ønsket av United i sommer og journalisten Ben Jacobs sier til GiveMeSport at han fortsatt er på radaren til klubben. Også Newcastle skal være interessert.

Rigg fikk allerede i en alder av 15 debuten for Sunderland og rett før landslagspausen fikk han også sitt første innhopp i Championship da han kom inn mot Southampton og attpåtil fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Powered by Labrador CMS