Ryktesaker, uke 15

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 14. april

09.05: The Sun skriver at United håper ansettelsen av Jason Wilcox kan bidra til å sette klubben i en bedre posisjon til å sikre seg signaturen til Jarrad Branthwaite. Wilcox og midtstopperens agent, David Reeves, skal ha jobbet tett sammen tidligere.

09.00: United planlegger å selge Antony i sommer for en «akseptabel» sum, skriver den italienske journalisten Rudy Galetti. Crystal Palace-vingen Michael Olise sies fortsatt å være på toppen av ønskelista over erstattere, mens det også er flere kantspillere som vurderes.

Lørdag 13. april

08.34: Gazzetta dello Sport (her gjengitt av Sport Witness) skriver igjen om Gleison Bremer og United.

Gleison og Juventus spiller i kveld mot byrival Torino, og avisa benytter muligheten til å skrive at det fort kan være det siste byderbyet den brasilianske midtstopperen spiller for Juventus.

Han spilte tidligere for Torino, så derbyet er kanskje litt ekstra spesielt for 27-åringen.

Gazzetta skriver at et bud fra United på over 60 millioner euro (51,3 millioner pund i nåværende kurs) kan overbevise Juventus om å la ham gå.

Det er igjen verdt å nevne at koblingene til Juventus-stopperen ser ut til å komme utelukkende fra italienske rapporter, noe som gjør at vi tar det hele med en klype salt foreløpig.

08.16: Ole Gunnar Solskjær ble plutselig koblet til jobben som irsk landslagssjef i går, og Andy Mitten tok en prat med United-legenden, som viste seg å ikke ane hvor det ryktet kom fra. Solskjær skal ha bestemt seg for flere måneder siden at jobben ikke ville være riktig for ham.

Fredag 12. april

19.23: Daily Mails Mike Keegan skriver at United jobber ut fra en forventning om at Mason Greenwood skal selges denne sommeren.

Mark Ogden i ESPN melder også at et permanent salg er den foretrukne løsningen, og at Atlético Madrid og Juventus er potensielle destinasjoner, men kilder sier at Uniteds forventning om en overgangssum på 30 millioner pund er urealistisk.

En retur til Uniteds førstelagstropp skal være usannsynlig, selv om Ogden ikke avskriver det helt.

11.50: Inter er interessert i å hente Aaron Wan-Bissaka til sommeren, hevder Gazzetta dello Sport (her gjengitt av Sport Witness). Serie A-klubben skal se på United-backen som en mulig erstatter for Denzel Dumfries, som kan være på vei ut.

Ettersom Wan-Bissakas kontrakt går ut sommeren 2025, skriver Gazzetta at prisen for 26-åringen ikke burde være på mer enn 15 millioner euro. Det spekuleres også i om Dumfries, som skal være verdsatt til 30 millioner euro, potensielt kan gå motsatt vei.

08.00: Daily Mails Chris Wheeler skriver at Manchester United ikke vil tilby Raphaël Varane en ny kontrakt som er verdt like mye som hans nåværende avtale på 340.000 pund i uka. Slik situasjonen er nå er det mest sannsynlig at franskmannen forlater klubben etter sesongen.

Torsdag 11. april

08.00: Manchester Uniteds spillere frykter at Erik ten Hag har innsett at han ikke kommer til å fortsette i jobben neste sesong. Ten Hag har sagt flere ganger offentlig at han forventer å være manager også neste sesong, men Sir Jim Ratcliffe skal ha hatt møter med Graham Potter som seiler opp til å bli den nye favoritten til å overta United, skriver Neil Custis i The Sun.  

Onsdag 10. april

09.50: Wolves-midtbanespiller Joao Gomes har blitt koblet med en overgang til Manchester United til sommeren, men flere klubber skal være ute etter 23-åringens tjenester. Brasilianske O Dia, gjengitt av Manchester Evening News, skriver at Arsenal viser enda mer seriøs interesse for brasilianeren, og er klare for å gjøre et framstøt.

08.10: Overgangsjournalisten Ekrem Konur hevder Manchester United, sammen Arsenal og PSG, er interessert i AC Milans kantspiller Rafael Leão.

08.05: Juventus skal være i ferd med å sikre seg signaturen til kantspilleren Felipe Anderson, men Gazzetta dello Sport skriver at Mason Greenwood fortsatt er aktuell for Torino-klubben, og at Manchester Uniteds interesse for Gleison Bremer kan potensielt spille en rolle i en eventuell overgang.

Tirsdag 9. april

08.29: En rolig start på uka ryktemessig. Vi tar med oss at det har dukket opp noen sitater fra Evertons Jarrad Branthwaite, som United har blitt sterkt koblet til, siden midtstopperen fikk spørsmål om alle spekulasjonene om fremtiden: 

– En må bare blokkere alt det ut. Jeg tror at hvis du fokuserer på ting på utsiden, så blir du distrahert fra det du trenger å gjøre på banen. 

– For meg nå, og frem til sesongslutt, så er jeg bare fokusert på å vinne kamper for Everton Football Club.

Mandag 8. april

08.10: Anthony Martial er på utgående kontrakt og er trolig ferdig i Manchester United etter sesongen. Ifølge Gazzetta dello Sport vurderer Inter å gjøre et framstøt på franskmannen. Samtidig hevder den italienske avisen at også Fenerbahce og to ikke-navngitte franske toppklubber er interessert.

Powered by Labrador CMS