RASMUS HØJLUND TIL UNITED.NO:

Reagerte på piping fra FCK-fansen: – Det er synd

Publisert

Rasmus Højlund scoret to ganger i gjensynet med Parken og FC København - klubben der proffeventyret begynte.

Da han ble byttet ut var det imidlertid antydning til buing fra hjemmefansen mot dansken, som feiret begge scoringene sine sammen med de tilreisende på bortetribunen.

Det var tydelig at Højlund hørte lydene med egne ører, for fra tribuneplass kunne en se at spissen selv reagerte på lydene ved å snu seg mot hjemmefansen - før han etter hvert gikk og satte seg på benken. 

Hvorvidt buingen faktisk var rettet mot Højlund eller ei, vites ikke. Men timingen på pipekonserten bidro utvilsomt til at dansken selv spekulerer i om det var rettet mot ham. Og på spørsmål fra united.no om hvordan han opplevde situasjonen, svarer han følgende:

– Jeg vet ikke om det var til meg eller om det var til noen andre, men selvfølgelig - jeg synes det er synd hvis det var mot meg. Jeg synes jeg har gitt alt for denne klubben, sier Højlund til united.no.

– Så det er selvfølgelig synd hvis det var rettet mot meg. Men hvis det ikke var mot meg, så er det ikke noe å bry seg om, sier Højlund.

To scoringer og 2-0-ledelse innen en en drøy halvtime; absolutt alt lå til rette for tre poeng og en festaften for Manchester United på dansk jord. Men slik ble det altså ikke. 

Og mannen med fem Champions League-scoringer legger heller ikke skjul på at kvelden ble en emosjonell berg- og dalbane.

– Jeg har det ikke godt nå. Det var en spesiell kamp for meg. Det var deilig å score to kasser, men så får vi det røde kortet. Jeg synes vi spiller virkelig godt de første 20-25 minuttene. Men vi har veldig lite flaks om dagen, sier Højlund til united.no.

Før dansken ble byttet ut rakk han også å sette lagkameratene ettertrykkelig på plass. Han skrek, kjeftet og gestikulerte heftig i sekundene etter at vertene utliknet til 3-3.

– Det var mange følelser, ja. 100%, sier han om den saken.

 

 

Powered by Labrador CMS