- Ratcliffe og INEOS skal ikke kritisere Glazer-familien

Det kommer stadig flere detaljer rundt avtalen mellom Sir Jim Ratcliffe og Glazer-familien rundt hvordan United vil bli styrt etter at Sir Jim Ratcliffe og hans lederteam skal ta over 25 % av klubben.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har United.no skrevet om hvordan avtalen mellom Glazers og Ratcliffe ser ut, men det kommer stadig ut mer informasjon som er interessant å se nærmere på.

I en artikkel for Telegraph skriver United-korrespondent James Ducker at Ratcliffe og Glazers er enige om at de ikke skal kritisere hverandre som en måte for å kunne jobbe sammen som eiere av klubben. 

Hele eierskapssituasjonen har potensiale til å bli vanskelig å håndtere for begge parter, så i et forsøk på å avverge at det skal bli dårlig stemning eller fiendtligheter er det arbeidet frem en klausul i avtalen om at det ikke skal forekomme kritiske kommentarer i noen retninger i det offentlige rom.

- Ratcliffe har gått med på at verken han eller noen av hans kolleger eller representanter på noen måte, direkte eller indirekte skal komme med en offentlig uttalelse eller kunngjøring som kritiserer, nedverdiger eller er et angrep på Glazer-familien eller United, skriver Ducker.

- Glazers har på sin side skrevet under på lignende vilkår ved å gå med på å ikke angripe Ratcliffe, verken direkte eller indirekte, ettersom både majoritetsaksjonær og minoritetsaksjonær forsøker forme et godt samarbeid.

Powered by Labrador CMS