Facundo Pellistri på oppvarming.

Pellistri tydelig om kantrollen: – Det er derfor jeg måtte trene i Mexico

Publisert Sist oppdatert

Facundo Pellistri har fortsatt til gode å starte en ligakamp for Manchester United, og til nå denne sesongen er det kun blitt 18 minutter fordelt på to innhopp.

Men kanskje kan 21-åringen få en plass i startelleveren mot Brighton lørdag, med Antony borte og den usikre situasjonen rundt Jadon Sancho?

På ferietur til Mexico i sommer la han i alle fall grunnlaget for å leve opp til Erik ten Hags system hva gjelder intensitet og andre krav, slik at han kan være i stand til å starte Premier League-kamper mot et høyintensitetslag som nettopp Brighton.

Til United Review forteller han om hvordan han brukte ferien på å legge grunnlaget for sesongen.

– Du kan ikke ha ferie, du må fortsette å trene i alle ferier. Det er derfor alle fortsetter å «pushe», fordi nå blir sesongene bare tøffere. Og hvis vi ønsker å vinne alt, så må vi trene på den måten, sier Pellistri.

– Det er bare sånn nå. Og selvfølgelig, vi gjør det vi liker, vi liker å spille. Vi ønsker å spille mange kamper, og hvis du ikke trener, så klarer du ikke det, fortsetter han.

Uruguayaneren er tydelig på at kantrollen i Ten Hags system krever et stort defensivt ansvar.

– Det er veldig viktig nå til dags. Nå skal ikke vinger bare angripe, men de må også forsvare.

– Før ville du kanskje tenkt «ok, jeg er en ving, jeg skal bare angripe», men nå må du forsvare på samme måte som du angriper. Derfor måtte jeg trene i Mexico, fordi spillerne må gjøre alle de tingene i den moderne fotballen.

Så får tiden vise, om han får igjen for strevet i sommer når Brighton kommer på besøk.

Burde Pellistri få sjansen fra start mot Brighton?

Powered by Labrador CMS