Højlunds sesong:

Overgår Ronaldo

Rasmus Højlund har levert flere Premier League-mål enn Cristiano Ronaldo gjorde som 20-åring i United.

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund er en mann som har skapt mye diskusjon denne sesongen. I Uno-studio ble det, etter innspill fra en lytter, diskutert om Højlund er for dårlig for United. 

– Jeg tror ikke Rasmus Højlund når nivået til Haaland, men jeg tror han får en strålende karriere i Manchester United, uttalte Jon Martin Henriksen den gang.

 Også Erik ten Hag forsvarte dansken i forkant av Newcastle-kampen for en liten uke siden.

– Han har hatt tre skader denne sesongen, men har fortsatt scoret 14 mål. Jeg synes det er veldig bra for en ung spiller, uttalte nederlenderen.

 Nå ser det ut som både Henriksen og Ten Hag har mer kjøtt på beinet for å forsvare utsagnene sine. 

For med ti Premier League-mål denne sesongen har han scoret flere mål enn blant andre Cristiano Ronaldo gjorde da han var på alder med Højlund. Det skriver Statman Dave på X. Brukeren har over 420 000 følgere og har tidligere gjestet både Sky Sports og BBC som analysekspert.

I posten står det også at det er samme antall mål som Marcus Rashford (10) hadde som 20-åring, mens det er ett mål mer enn både Ronaldo (9) og Danny Welbeck (9). 

Anthony Martial nevnes også i tweeten. Han sto med fire scoringer. 

Højlund ligger an til å bli den første spilleren til å bli toppscorer i sin første sesong i United, siden Zlatan Ibrahimovic gjorde det i 2016/17-sesongen. 

KAN GJØRE SOM ZLATAN: Højlund kan kopiere Zlatans bragd fra 2016/2017-sesongen.

Robin van Persie hadde også en fantastisk første-sesong i klubben da han hadde 30 fulltreffere på sine 48 kamper, mens Chicharito scoret 20 mål i sin første sesong i 2010/11-sesongen. 

Højlund står med totalt 16 scoringer denne sesongen. Like bak følger Bruno Fernandes med 15. 

På lørdag har United-spillerne en siste mulighet til å pynte på målstatistikken. Da venter Manchester City i FA-cupfinalen.

Powered by Labrador CMS