Ryggen til Casemiro med brasiliansk landslagsdrakt.

Nytt skadeproblem for Ten Hag?

Publisert Sist oppdatert

Landskamppauser er nok ikke Erik ten Hags favoritt. 

Ikke fordi han misliker noen dagers pause og at en del spillere får fri, men fordi han mister kontrollen over flesteparten av de aller største stjernene sine.

Nå kommer det også rapporter fra Brasil om at Casemiro ba om å bli byttet ut i landskampen mot Venezuela, på grunn av en smell i ankelen. Det sa Brasils landslagstrener etter kampen, ifølge Globo.

Samme avis skriver sent lørdag kveld skandinavisk tid at Casemiro ikke trente lørdag, og at han vil bli undersøkt søndag. Ankelen skal ha fått en vond vridning som igjen førte til en stor hevelse.

United.no hadde selv en speiderrapport på Casemiro i den kampen, og da han bommet på en takling etter 23 minutter så var han tydelig i smerter. Han haltet litt i de aller første minuttene etterpå, men så fortsatte han tross alt å spille i 56 minutter til. Dermed var ikke skade det første vi tenkte på etterpå.

Så betyr ikke det at han til slutt ba om å bli byttet ut at han garantert mister kamper for Brasil eller også United, men det er enda en ting på en Erik ten Hag-liste over utfordringer eller ting å tenke på som i alle fall ikke er optimal.

Da landskamppausen begynte manglet United allerede Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo og også Jadon Sancho med skader eller av andre grunner.

Den lista er så lang at den i alle fall ikke trenger å bli lenger.

Brasil og kanskje Casemiro møter Uruguay i sin neste kamp i denne landskamppausen, natt til onsdag skandinavisk tid.

Powered by Labrador CMS