MARC SKINNER:

– Noen ganger trenger en et slag i trynet, og det var det vi fikk mot City

Publisert

I kveld (onsdag) spiller Manchester United borte mot Liverpool i ligacupen, og forhåpentligvis klarer spillerne å slå tilbake etter det skuffende tapet mot City.

På pressekonferansen før Liverpool-kampen så roste Marc Skinner spillerne for rollen de har spilt i analysen av hva som gikk galt i etterkant, før han sa: 

– I bunn og grunn så er det slik at vi tillot Manchester City å diktere spillet, og det er noe vi ikke lar noe lag gjøre. Vi er veldig skuffet over det vi presterte, som ledet til tapet, men fra vårt synssted handler det om å vokse av det, og sørge for at vi ikke spiller som det igjen. 

– Det er mye igjen å lære, og vi kommer til å fortsette med å gjøre det. Noen ganger trenger en et slag i trynet, og det var det vi fikk mot Manchester City.

Skinner kom ellers med en skadeoppdatering: 

  • Jayde Riviere slet med en liten skade inn mot City-kampen (noe som forklarer den noe overraskende vrakingen av henne), men høyrebacken skal nå være helt spilleklar.
  • Evie Rabjohn er trolig ute frem til jul.
  • Aoife Mannion og Irene Guerrero mangler fortsatt, og det samme gjelder spillerne med korsbåndsskader (Gabby George, Emma Watson og Jess Simpson).

United vant den første kampen i ligacupgruppespillet hele 7-0 mot Everton, og har dermed fått en god start. Nå gjelder det å vinne også borte mot Liverpool og hjemme mot Leicester (i midten av desember) slik at United får det best mulige utgangspunktet før den siste gruppespillkampen borte mot City i januar.

Kampen mot Liverpool starter klokka 20.00, og sendes i Norge på VG+. Oppgjøret blir også sendt på FA Player (hvor det er gratis å registrere seg), men vi kan ikke love at den vil være tilgjengelig i Skandinavia. I tillegg sendes kampen på MUTV – i utgangspunktet kun i Storbritannia og Irland, men det kan være verdt et forsøk å se den via MUTV-appen på smart-tv for de som har den muligheten.

Powered by Labrador CMS