Marc Skinner applauderer fansen etter 1-3-tapet mot Manchester City, 19. november 2023.

Har hentet inn ny assistent: – Han er fantastisk til å jobbe med spillere individuelt

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har bekreftet at Dan Bale er en ny mann i Marc Skinners støtteapparat – han blir assistenttrener for kvinnelaget.

Bale kommer fra ungdomssystemet i Nottingham Forest, hvor han hadde stillingstittelen «Lead Youth Development Phase Coach». 

Han har allerede startet arbeidet i Skinners støtteapparat, og ble observert ved siden av United-sjefen under søndagens tap mot Manchester City på Old Trafford.

Forhåpentligvis er Bale en som kan være med på å fylle tomrommet etter Martin Ho, som etter forrige sesong forlot Manchester United for å bli hovedtrener for Brann. Ho var godt likt blant både fans og spillere, og har blitt regnet som et stort tap for Skinner.

– Han [Bale] er en fantastisk fyr som jeg har kjent lenge. Han har kommet inn fra Nottingham Forest-akademiet, og han er fantastisk til å jobbe med spillere individuelt, uttaler Marc Skinner om nysigneringen.

Forhåpentigvis får Skinner, Bale & co en god opplevelse onsdag kveld. Klokka 20.00 (skandinavisk tid) skal nemlig United spille mot Liverpool på bortebane i ligacupen, en kamp som i Norge sendes på VG+. Oppgjøret blir også sendt på FA Player (hvor det er gratis å registrere seg), men vi kan ikke love at den vil være tilgjengelig i Skandinavia. I tillegg sendes kampen på MUTV – i utgangspunktet kun i Storbritannia og Irland, men det kan være verdt et forsøk å se den via MUTV-appen på smart-tv for de som har den muligheten.

FORLOT UNITED FOR Å BLI HOVEDTRENER I BRANN: Martin Ho.
Powered by Labrador CMS