Mourinho avviser ryktene om United-retur

Publisert Sist oppdatert

Jose Mourinho fikk nylig sparken i Roma og siden har det svirret rykter om hvor han er på vei. Han har prøvd seg i Benfica, Leiria, Porto, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham, Roma og to ganger i Chelsea. 

Nå ryktes det om at han også ønsker seg en ny sjanse i United fordi han ikke føler seg helt ferdig i klubben. Manchester Evening News var raskt ute å skrev at ryktene var svært lite troverdige, men til tross for dette spredte det seg som ild i tørt gress.

Mourinho var manager i United fra mai 2016 til desember 2018. Han vant tre troféer og fikk en 2. plass i Premier League. Selv om han forlot Old Trafford for over fem år siden, ryktes det ofte om en mulig retur. 

I et intervju med tidligere United-spiller Rio Ferdinand og Stephen Howson innrømmer han at han elsket tiden sin i United og svarer på ryktene om retur.

- Jeg elsket det. Jeg elsket tiden min i United. 

- Jeg var så stolt over å få være en del av klubben da jeg var der, men jeg kjente ekstra på det et par år senere når jeg var på Old Trafford for å kommentere. Da jeg kjente reaksjonen fra tribunen tenkte jeg wow. Å få den reaksjonen rørte meg.

Dog er ikke portugiseren interessert i en retur til klubben.

⁃ Nei, nei, nei, nei, svarte portugiseren når han fikk spørsmål om han hadde «unfinished business» i klubben.

Tidligere i år ble det kjent at både Jürgen Klopp og Xavi gir seg i Liverpool og Barcelona. Den portugisiske manageren ønsker ikke å vente til sommeren før han får nye oppdrag. Han vil helst ikke ha noen pause, slik som for eksempel Klopp har uttalt at han trenger.

- Hvis jeg kan jobbe i morgen, vil jeg jobbe i morgen. Jeg nyter ingen dager uten arbeid.

- Jeg forstår ikke folk som snakker om sabbatsår, siden en pause bare gir meg en ting, nemlig depresjon. Jeg må være tålmodig og vente på den rette muligheten.

Det har skjedd forandringer i klubben siden Mourinho dro i 2018. Portugiseren har troa på at endringene som har skjedd vil føre dem i riktig retning. 

- Mye har forandret seg siden jeg forlot klubben. Helt ærlig, synes jeg Richard Arnold måtte byttes ut. Jeg trodde alltid at han var en skikkelig fyr med god forståelse for hva sport er, men han var ikke en fotballmann.

- Jeg kjenner Sir Jim Ratcliffe. Jeg kjenner ham veldig godt fordi vi hadde et godt forhold for mange år siden og jeg har en veldig, veldig god følelse. Han er en sportsmann og elsker det, noe jeg tror er veldig viktig.

- Han kommer med erfaringer fra andre opplevelser som mindre klubber og andre idretter, sykling. Jeg har en god følelse av at ting kan gå i riktig retning, og det håper jeg også at det gjør.

Powered by Labrador CMS