Finlay McAllister feirer Victor Musas 2-1-mål mot Nottingham Forest sammen med lagkameratene.

McAllister sikret tabelltopp for U18, mens U21 slapp inn fire!

Lørdag møter Uniteds A-lag Burnley på bortebane, men dette er ikke den eneste kampen som skal spilles den dagen.

Manchester Uniteds U18 og U21 hadde også kamper lørdag. Begge kampene hadde avspark tidlig på dagen, mens A-laget spiller sin kamp på kvelden.

U18: Sunderland 2-3 (0-1) United

U18 Premier League
Academy of Light

Mål: 0-1 Musa (str. 15), 1-1 Watson (49), 1-2 Missin (73), 2-2 Jones (82), 2-3 McAllister (90+5).

Gule kort:  Lacey (33), Curley (55), Amass (78), McAllister (90)

United: Tom Myles, Finaly McAllister (C), Reece Munro, Jack Kingdon, Harry Amass, Ruben Curley, Jayce Fitzgerald, Malachi Sharpe (Jacob Devaney, 61), Shea Lacey, Ashton Missin (Jim Thwaites, 82), Victor Musa.
 Uben.innb.: Cameron Byrne-Hughes, Daniel Armer, Godwil Kukonki,  James Bailey

U18 laget tok turen nordøstover til Sunderland for sin kamp i Premier League U18. Det skulle bli en jevnspilt kamp, der United tok ledelsen etter et straffespark ved Victor Musa 15 minutter inn i kampen.

Deretter utliknet Sunderland like etter pause, før Missin sendte United tilbake i ledelsen knappe 20 minutter før slutt. Vertene var imidlertid godt med, og ni minutter senere klarte de å utlikne med en kanon fra rundt 20 meters  hold.
På stillingen 2-2 og knapp tid igjen, virket det nå som om United i beste fall måtte nøye seg med det ene poenget.

Men aldri si aldri. Fem minutter på overtid, falt avgjørelsen. utnyttet kaptein Finlay McAllister full forvirring i Sunderland-forsvaret, og sendte Adam Lawrences mannskap til topps på U18-tabellen.

-----------------------------------------------------

Premier League 2
Carrington

u21: United 2-4 (1-4) Arsenal

Mål: 0-1 Sousa (14), 0-2 Henry-Francis (29), 0-3 Sousa (32), 0-4 Edwards (37), 1-4 Mejia (45+2) 2-4 Forson (Mejia, 58).

Gule kort: Shoretire (17), Kambwala (90+3)

United: Elyh Harrison, Willy Kambwala, Rhys Bennett (Louis Jackson, 59), Sonny Aljofree, Sam Murray (James Nolan, 59), Shola Shoretire, Maxi Oyedele, James Scanlon, Mateo Mejia (Ethan Williams, 65), Joe Hugill (Ethan Wheatley, 79), Omari Forson.
 Uben.innb.:  Kie Plumley

Klokken 13.oo tok Uniteds U21-lag imot Arsenal i Premier League 2. Kampen ble spilt bak lukkede dører på Carrington og ble dessverre ingen suksess for Travis Binnions utvalgte.

Spesielt så det stygt ut da gjestene en stund ledet hele 4-0. Men så reduserte  Mateo Mejia på overtid før pause, og da Omari Forson fulgte opp 13 minutter ut i 2. omgang, fikk vi håp om et berømmelig comeback.

Slik gikk det dessverre ikke, for det ble ikke flere scoringer før dommeren blåste det hele av på Carrington.