Onana gjestet Gary Neville-podcast: 

- Det kommer ikke til å regne for alltid

André Onana har hatt en krevende debutsesong i Manchester United. Men han lover fansen at solen kommer til å skinne igjen. 

Publisert Sist oppdatert

- Det var ikke en vanskelig avgjørelse. Du kan ikke si nei til Manchester United. Det er den største klubben i dette landet og det er en av de største klubbene i verden. 

Det sier André Onana i et lengre intervju med ex-red Gary Neville i YouTube-  og podcastserien «The Overlap»

Den kamerunske sisteskansen snakker med Neville i overkant av en halvtime og prater om alt fra målvaktens utvikling til arbeidet med hans egen organisasjon, den krevende førstesesongen og den kommende FA-cupfinalen. 

Onana legger ikke skjul på at 2023/24-sesongen har vært av det krevende slaget. 

- Vi må være ærlige og anerkjenne at at vi ikke er det beste laget i dag. Vi er under arbeid, det er andre lag som er bedre enn oss. Det har vært en dårlig sesong for oss alle, men vi må være positive, sier han. 

André Onana har hatt både opp- og nedturer i Manchester United-trøya. Her jubler han etter FA-cupsemifinalen mot Coventry City.

- Veldig optimistisk

Onana, som ble hentet fra Champions League-finalist Inter i fjor sommer, har måttet tåle en del kritikk denne sesongen. Han voktet United-buret i samtlige 38 seriekamper i en sesong der United slapp inn rekordmange mål i ligaen - 58 totalt. 

Men Onana er overbevist om at det blir bedre allerede neste sesong - og er full av optimisme rundt fremtiden. 

- Når jeg ser på hvordan vi spiller mot de store lagene tenker jeg at vi kan kjempe om Premier League-tittelen. Jeg er veldig optimistisk med tanke på fremtiden. Vi har mange gode, unge spillere og mange gode, erfarne spillere. Vi må bare finne den miksen. Jeg tror neste sesong blir veldig bra, sier han, og fortsetter: 

- Vi må fortsette å gjøre det vi har gjort: Jobbe hardt, ha tro på oss selv og stå sammen. Jeg vet at det harde arbeidet vil lønne seg. Jeg vet ikke om det er i morgen, men det vil lønne seg.

Kommer med løfte til fansen

Onana har spilt 50 kamper i alle turneringer i sin debutsesong. 28-åringen har holdt nullen 13 ganger, blant annet i søndagens serieavslutning mot Brighton. 

Nå gjenstår én siste kamp: FA-cupfinalen mot Manchester City kommende lørdag. 

- Vi reiser dit for å vinne. Vi er Manchester United, det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot. Du kan ikke gå dit og tenke at vi kommer til å tape. Da kan vi like gjerne la være å gå på banen.

Onana tok seg også tid til å takke supporterne for all støtten denne sesongen, og kommer med en løfte til alle som er glade i Manchester United: 

- Vi må stå samlet. Det kommer ikke til å regne for alltid. Solen kommer, og jeg håper vi alle kan nyte det sammen når den igjen skinner på oss. 

Hele episoden med Gary Neville og André Onana kan du se her

Powered by Labrador CMS