Manchester City beklager og fordømmer supporterrop mot Sir Bobby Charlton

Publisert

Manchester City fordømmer supporterrop rettet mot Sir Bobby Charlton som skal ha kommet fra tribunen under lagets hjemmekamp mot Brighton på lørdag.

Lørdag kom som kjent nyheten om United-legendens bortgang, og i en uttalelse beklager City til Charltons familie, venner og Manchester United.

Klubben undersøker nå bilder fra tribunen for å iverksette tiltak mot de involverte.

City skriver følgende:

«Manchester City er ekstremt skuffet over å ha hørt rapporter om støtende sanger fra enkelte om Sir Bobby Charlton i noen av seksjonene på Etihad Stadium under pausen av gårsdagens Premier League-oppgjør mot Brighton.

Klubben fordømmer disse ropene på det sterkeste og beklager oppriktig til familien og venner av Sir Bobby, og til alle i Manchester United.

På denne dagen av alle dager, da stadion sto for å hylle vår egen legende Francis Lee, burde Manchester City-supportere forstå og sette like stor pris på behovet for respekt i sporten vår.

Sikkerhetsteamet vårt studerer CCTV-bilder fra seksjonsområdene. Vi er takknemlige for de som allerede har kommet frem for å rapportere denne saken. Vi fortsetter å søke etter informasjon som kan hjelpe oss å identifisere de som var involvert, slik at vi kan iverksette passende tiltak.»

Powered by Labrador CMS