Målfesten fortsetter - ti scorede mål på to kamper

Både U18-laget og U21-laget fortsatte med gode offensive prestasjoner i to målrike kamper.

U21-laget spilte mot Blackburn på bortebane og tok sesongens andre seier i Premier League 2 da de vant hele 5-2 på Leyland County Ground, etter mål fra Shola Shoretire, Dan Gore, Omari Forson, Joe Hugill samt et selvmål.

Resultatet gjorde at United klatret opp på 13. plass på tabellen.

U18-laget fortsatte sin seiersmarsj og knuste Newcastle på Carrington. Unggutta anført av tomålsscorer Shea Lacey og ga seg ikke før de hadde scoret fem mål også de og vant 5-1 mot tredjeplasserte Newcastle.

United befestet med det sin plass på toppen av tabellen i Premier League U18.

De tre andre målene ble scoret av Ruben Curley (2) og Ethan Wheatley.

United U18 5-1 (3-1) Newcastle United U18

Premier League U18, Carrington

Mål: 1-0 Powell (selvmål, 03), 2-0 Wheatley (str. 13), 3-0 Lacey (McAllister, 25), 3-1 Travis Hernes (27), 4-1 Curley (Lacey, 50), 5-1 Lacey (Missin, 86).

Gule kort: Finlay McAllister (30), Jayze Fitzgerald (32), Ruben Curley (36)

United: Elyh Harrison, Finlay McAllister, Louis Jackson, James Nolan, Harry Amass (Godwill Kukonki 76), Jacob Devaney, Ruben Curley, Shea Lacey, Jayce Fitzgerald (Zachary Baumann 71), Ashton Missin, Ethan Wheatley (Victor Musa 63)

Ubenyttede reserver: Tom Myles, Reece Munro

Live:

SLUTT

86 min: MÅL! 5-1! Ashton Missin mister først ballen, men vinner den tilbake. Går så til linja og slår ballen hardt langs bakken på tvers til Lacey som kommer på løp på bakre stolpe og enkelt triller inn 5-1 for United.

76 min: Bytte. Harry Amass går ut etter en god kamp og blir erstattet av Godwill Kukonki

71 min: Bytte. Jayce Fitzgerald blir erstattet av Zachary Baumann.

66 min: Musa spilles gjennom og alene med keeper. Forsøker å runde Newcastles sisteskanse og kommer ut av balanse. Klarer ikke å legge på til 5-1.

63 min: Bytte. Ethan Wheatley går av og blir erstattet av Victor Musa.

55 min: Missin tester skuddfoten. Keeper ut i full strekk og får slått ballen unna.

52 min: Lacey med nytt skuddforsøk fra høyresiden. Forsøker å curle ballen i lengste, men keeper holder enkelt.

50 min: MÅL! 4-1! Ruben Curley får ballen av Lacey og går inn i feltet. Drar av to mann før han vakkert plasserer ballen opp i venstre hjørne. Lekkert!

46 min: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE

44 min: Lacey prøver seg fra distanse. Drar seg fri fra sin oppasser og fyrer med venstrefoten. Keeper ser utgangen og holder enkelt.

39 min: Amass slår inn fra venstre og mot bakre. Lacey timer godt, men får ikke til noen god avslutning fra svært skrått hold.

37 min: Gigantisk sjanse for Newcastle. Sanusi svært nære å sette 3-2 etter at Amass mister ball på egen halvdel. Emerson finner Sanusi som bredsider ballen mot høyre hjørne, men setter ballen like utenfor.

36 min: Gult kort. Ruben Curley. Havner på etterskudd og feller en motspiller. Uniteds tredje gule for dagen.

32 min: Gult kort. Jayce Fitzgerald. For sent ute og lager frispark. Blir belønnet med gult kort.

30 min: Gult kort. Finlay McAllister kaster seg inn i beina på Trevan Sanusi og blir belønnet med gult kort.

27 min: MÅL! 3-1. United sover og slipper Newcastle inn i kampen igjen. Emerson får lure seg inn i feltet. Kantspilleren spiller ballen på tvers i feltet og finner norske Travis Hernes som enkelt bredsider ballen i nettet bak Harrison.

25 min: MÅL! 3-0! United og Lacey gjør som de vil! McAllister bryter foran tar med seg Lacey. Stjerneskuddet danser seg fremover før han kikker opp og bredsider ballen hardt i nærmeste hjørne og legger på til 3-0. Strålende enkeltmannsprestasjon av unge Lacey.

19 min: Newcastle kommer til linja og slår hardt inn mot bakre. Harrison rekker ikke bort og er avhengig av spillerne bak seg. Amass er parat og gir til corner.

13 min: MÅL! 2-0! Ethan Wheatley er iskald og kjører en panenka midt i mål. Keeper kaster seg tidlig og ballen går i nettet.

13 min: Jayce Fitzgerald bryter foran høyt i banen og drar seg inn i feltet. Der legges han i bakken og dommeren peker på straffemerket.

12 min: United kontrer. Wheatley har med seg Lacey på utsiden. Kantspilleren kan skyte, men velger å legge inn. Det blir det ingenting av.

12 min: Corneren svinges inn i femmeter. Harrison plukker enkelt.

11 min: Stor sjanse for Newcastle. Amass blir dratt av og Emerson får gå rett på mål. Harrison gjør vinkelen for kantspilleren vanskelig og parerer fint til corner.

3 min: MÅL! United tar ledelsen. Harry Amass slår inn foran mål og finner Ethan Wheatley. Spissen får avslutningen blokkert, men returen havner i beina på Ruben Curley som skyter via en Newcastle-spiller og i mål.

1 min: Kampen er i gang, fem minutter over oppsatt tid!

Blackburn Rovers U21 2-5 Manchester United U21

Premier League 2, Leyland County Ground.

Mål: 0-1 Patrick Gamble (selvmål, 11), 1-1 Brandon Powell (36), 1-2 Shoretire (Kingdon, 38), 2-2 Tom Atcheson (45+2), 2-3 Gore (68), 2-4 Forson (76), 2-5 Joe Hugill (str. 79)

Gule kort: Gore (55), Murray (61)

United:  Radek Vitek, Jack Kingdon, Sonny Aljofree, Rhys Bennett (Willy Kambwala 63), Sam Murray (Ethan Williams 63), Maxi Oyedele (Tom Collyer 63), Dan Gore, Omari Forson, Shola Shoretire (James Scanlon 84), Mateo Mejia, Joe Hugill

Ubenyttet reserve: Dermot Mee

Live:

SLUTT

84 min: Bytte. Shola Shoretire gir plass til James Scanlon.

79 min: MÅL! 2-5! Joe Hugill setter Uniteds femte for dagen på straffespark.

76 min: MÅL! 2-4! Omari Forson legger på til 4-2 for United!

68 min: MÅL! 2-3!  Dan Gore sender United i føringen for tredje gang i kampen.

63 min: Trippelbytte for United. Maxi Oyedele, Rhys Bennett og Sam Murray går av og blir erstattet av Ethan Williams, Tom Collyer og Willy Kambwala.

PAUSE

45+2 min: MÅL! 2-2. United slipper inn like før dommeren blåser av til pause. Tom Atcheson scorer for Blackburn.

38 min: MÅL! 1-2! United rett i angrep etter baklengsmålet. Shola Shoretire scorer etter å ha blitt satt opp av Jack Kingdon. Målfesten fortsetter.

36 min: MÅL! 1-1. Blackburn utlikner. Brandon Powell scorer.

11 min: MÅL! 0-1! United tar ledelsen. Blackburn-spiller Patrick Gamble setter ballen i eget nett.

1. min: Kampen er i gang!