Maguire fikk unnskyldning fra ghanesisk politiker

Husker du den ghanisiske politikeren Isaac Adongo som gjorde narr av Harry Maguire i Ghanas parlament? Nå har pipen fått en ganske annen lyd...

Publisert

Den noe surrealitiske situasjonen og beklagelsen har en forklaring. 

Isaac Adongo gikk viralt på sosiale medier for en tid tilbake da han stod opp og ba om ordet i Ghanas nasjonalforsamling og hamret løs på Maguire. 

- Maguire var en forsvarsspiller som taklet alle og var sett på som en av verdens beste spillere. Manchester United kjøpte ham og han ble den største trusselen i United-forsvaret fordi han taklet Uniteds-spillere og ga ballen til motstanderne. Om motstanderen ikke scoret, ville Maguire scoret for dem, sa Adongo til latter fra de andre politikerne i salen. 

Nå har imidlertid politikeren bedt Maguire om unnskyldning i Ghanas parlament. 

- Dere husker kanskje at jeg uttalte meg om Harry Maguire? Mr Speaker, jeg vil be om unnskyldning til Harry Maguire. Han har gjennomgått en stor forandring og er nå en nøkkelspiller for Manchester United. Jeg angrer på at jeg trakk frem han i en tid da han gikk gjennom en vanskelig tid, sa Adongo i det ghanesiske parlamentet. 

Harry Maguire brukte ikke lang tid på å svare Adongo på X (tidligere Twitter).

Den tidligere United-kapteinen som har vært Uniteds beste spiller de siste ukene, aksepterte unnskyldningen og håpet at han ville få se Adongo på Old Trafford i nær fremtid. 

Adongo ble intervjuet i flere medier etter unnskyldningen og kunne røpe at han drømmer om å besøke Old Trafford en dag. 

Powered by Labrador CMS