- Må være på vårt beste om vi skal få riktig resultat

Publisert

United møter Everton på Old Trafford og må slå tilbake for å sette et visst press på Tottenham i kampen om 5. plass som i det nye formatet kan gi Champions League-plass.

Erik ten Hag har på pressekonferansen pratet om skadesituasjonen og at United mye trolig må klare seg uten venstreback resten av sesongen

I kampdagsintervjuet med MUTV har sjefen fokus fremover på det som kan bli en tett og jevn kamp mot Sean Dyches Everton. 

- Sean Dyche gjør en god jobb og helt fra han kom inn forrige sesong har han bygget et grunnlag. Laget er veldig god trent og hans spesielle spillestil er lett å kjenne igjen med måten Everton spiller på. Vi må være på vårt beste om vi skal få riktig resultat.

United har vunnet alle sine tre kamper mot Everton under Ten Hags ledelse noe som blir påpekt av MUTV-reporteren før manageren blir spurt om hvordan denne kampen vil bli annerledes enn de tre foregående.

- Jeg sammenligner aldri noe med tidligere kamper. Omstendighetene er alltid ulike. Lagene har ulike spillere tilgjengelig og alt er egentlig annerledes. Ikke pek på historie, vi må se mot fremtiden og det å se fremover. 

Til forskjell fra forrige sesong har ikke Old Trafford vært noe fort hvor United tar seier etter seier. Formen også på hjemmebane har vært varierende. Ten Hag sier det har med det store bildet å gjøre.

- Alt har med det store bilde denne sesongen å gjøre, men jeg er sikker på at det kommer vil bli veldig viktige kamper resten av denne sesongen. Old Trafford må være klare, vi må være klare og vi må vise samhold. Old Trafford er en sterk og stor stemme som har en innvirkning på motstanderen.

Powered by Labrador CMS