Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 19. september

Harry Maguire  - usikkert

Var ikke med i troppen som reiste til Tyskland for bortekampen mot Bayern München på grunn av en skade. Skadeomfang foreløpig ukjent.

Aaron Wan-Bissaka – usikkert
United sa etter Brighton-kampen at backen er ute en periode etter en skade han pådro seg i et sent innhopp i nevnte kamp. Det spekuleres i at han vil miste to måneder, noe som i så fall betyr et comeback først i november.

Raphaël Varane – Burnley (B)?
Byttet ut i pausen mot Nottingham Forest med skade. Uvisst hva franskmannen har trøblet med, men han trente sammen med resten av laget dagen før Bayern-kampen, selv om han ikke er med i troppen som reiste til Tyskland. Neste mulighet er Burnley borte førstkommende lørdag.

Sofyan Amrabat – Før oktober?
Kom til United like før vinduet stengte, men kom med et ryggproblem. Det virker imidlertid ikke som problemet er langvarig, og tirsdag 19. september trente han for seg selv.

Luke Shaw – usikkert
Ute med en muskelskade, bekreftet United den 24. august. Ifølge The Athletic håper United at det er snakk om uker heller enn måneder, mens klubben beskrev det som at Shaw «går glipp av de kommende kampene». Lokalavisa skrev at det potensielt kan bli opp mot to måneder på sidelinja for venstrebacken.

Mason Mount – Burnley (B)?
Midtbanespilleren pådro seg en hamstringskade i kampen mot Tottenham. Det har blitt meldt at Mount håpet å være tilbake til bortekampen mot Bayern, og selv om han trente sammen med resten av laget dagen før, er han ikke i troppen som reiste til Tyskland. I likhet med Varane er neste mulighet Burnley borte.

Tyrell Malacia – usikkert
Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. Ten Hag sa like før ligastart at han fortsatt vil være ute en stund. 25. august gjentok han at det vil ta litt tid før Malacia er tilbake.

Amad Diallo – usikkert
Mister «den første delen av sesongen» etter sin trolige ankelskade i treningskampen mot Arsenal i juli, men uten at det er kjent hvor lenge den ordlyden innebærer.

Kobbie Mainoo – usikkert
Har også mistet «den første delen av sesongen» etter sin skade mot Real Madrid i sommer, men før bortekampen mot Bayern München deltok i alle fall den unge midtbanespilleren på lett løpeøvelse på Carrington. Trolig tilbake om ikke så veldig lenge.

Jadon Sancho – på ubestemt tid

Trener for seg selv fremover på grunn av disiplinærproblemer, og kommer naturligvis ikke til å spille mens det er slik.

Antony – På ubestemt tid
Er ikke med førstelaget for tiden, grunnet etterforskningen rundt voldsanklagene mot ham som nå pågår i Brasil og England.

Powered by Labrador CMS