Tilbakeslag etter beinbruddet - ute i en lengre periode

Lisandro Martínez fikk et tilbakeslag mot Arsenal og har hatt problemer siden. Nå venter rehabilitering og hvile for argentineren. Som om ikke det var nok, må også Sergio Reguilón stå over mot Palace. 

Publisert Sist oppdatert

Lisandro Martínez var blant Uniteds beste spillere sist sesong, før han pådro seg et brudd i et mellomfotsben, også kjent som et metatarsbrudd, i Europa League-kampen mot Sevilla på Old Trafford. 

Mens resten av sesongen røk for Martínez, gjorde Uniteds drøm om å vinne Europa League det samme. 

Etter opptrening og sesongoppkjøring var Martínez tilbake til sesongstarten, men allerede i den fjerde ligakampen mot Arsenal måtte argentineren gå av banen. 

SPILTE MED SKADE: Lisandro Martínez spilte kampene mot Brighton og Bayern München mens han slet med et tilbakeslag fra bruddskaden han pådro seg i vår.

Grunnen er at han fikk et tilbakeslag etter bruddskaden han pådro seg i vår. Argentineren spilte både mot Brighton og Bayern München, men det var tydelig å se at Martínez ikke var på sitt vanlige solide nivå og nå vet vi hvorfor. 

Uniteds medisinske team har konkludert med at argentineren trenger en lengre periode på sidelinjen for å trene seg opp igjen. Det er foreløpig ikke gitt noen prognose fra United på hvor lenge Martínez er ute av spill. 

The Telegraph skriver imidlertid midtstopperen kan vente seg rundt ti uker på sidelinjen.

Tar vi en nærmere kikk på kalenderen så er det drøyt ti uker til hjemmekampen mot Bournemouth helga 9.-10. desember.

Før den tid skal United spille 14 kamper.

Klubben bekrefter fredag også at Sergio Reguilón må stå over helgens kamp mot Crystal Palace, men spanjolens skade skal være av den mindre alvorlige sorten og det er ventet at han vil være tilbake relativt raskt. 

Powered by Labrador CMS