Lanserer sjokksignering fra erkerivalen

Publisert Sist oppdatert

Vi har naturligvis liten eller ingen tiltro til at dette noen gang blir aktuelt, men når det kommer fra Dwight Yorke er det i det minste interessant nok til at det er verdt en liten sak.

Den tidligere United-spissen oppfordrer nemlig Manchester United til å gjøre et framstøt på Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Backens nåværende kontrakt med Merseyside-klubben går ut sommeren 2025, og dersom han skulle bli tilgjengelig, mener Yorke at United må gjøre alt de makter for å forsøke å hente ham.

– Jeg er ikke sikker på om Trent Alexander-Arnold vil ønske å forlate Liverpool da det er hans barndomsklubb, men Liverpool vil nå være i en overgangsfase etter at Jürgen Klopp har dratt. Kanskje kan Alexander-Arnold utvikle seg til å bli en midtbanespiller under Slot, sier Yorke ifølge Manchester Evening News, og fortsetter:

– Men dette kan være en ny mulighet der, hvis Liverpool ikke presterer under Slot og Alexander-Arnold blir misfornøyd, at Manchester United burde gjøre alt de kan for å signere ham.

Dwight Yorke kunne tenke seg å se Trent Alexander-Arnold i United-trøya.

Yorke mener det potensielt kan dukke opp en lignende mulighet som med Leroy Sané, som han ønsket seg til Manchester United da tyskeren forlot Manchester City i 2020.

– Jeg var den første personen til å foreslå at Manchester United burde ha signert Leroy Sané da han begynte å bli frustrert i Manchester City og ofte satt på benken. Nå er han en av de beste spillerne i Tyskland.

– Alexander-Arnold kan få en lignende mulighet som United må kaste seg over. Det er åpenbart en historie mellom klubbene og Alexander-Arnold vet det som engelskmann, men det kan være en mulighet å følge med på, sier Yorke.

Bare så det er sagt: Phil Chisnall er fortsatt den eneste spilleren som noen gang har gått direkte fra Manchester United til Liverpool – eller motsatt. Det var tilbake i 1964.

Powered by Labrador CMS