Kom med Southgate-stikk etter England-kampen

Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld var Erik ten Hag ekspert for nederlandske NOS under Englands EM-åpning mot Serbia.

Underveis i sendingen kom blant annet nederlenderen med noen detaljer om situasjonen de siste ukene i Manchester United, men han snakket også naturligvis om selve kampen.

England vant til slutt 1-0 etter en tidlig scoring av Jude Bellingham, men etter hvilen ga serberne dem langt bedre kamp selv om det aldri ble noen utligning.

Etter kampslutt var ikke Ten Hag bare imponert av England, og han satte også tilsynelatende et lite spørsmålstegn ved Gareth Southgates tilnærming i den andre omgangen.

– England spilte veldig passivt. Jeg så dem faktisk rygge tilbake, og tillot Serbia å komme mot dem.

– Men det er managerens visjon. England får en 1-0-ledelse, og så bestemmer han seg for å starte å gamble med å gjøre laget sitt kompakt og stole på øyeblikkene i de gjenværende minuttene av kampen.

Uttalelsene blir selvfølgelig ikke mindre interessante ved at Southgate ble nevnt som en av hovedkandidatene til å potensielt ta over United for Ten Hag.

Southgate var en av hovedutfordrerne til United-jobben.

Klubben har imidlertid bestemt seg for å fortsette med den nederlandske manageren, som ventes å forlenge kontrakten med ytterligere to år.

Det er imidlertid enkelte ting partene må bli enige om først.

– Manchester United og jeg må fortsatt komme til enighet om en ny kontrakt. Dette er ikke enkelt gjort, vi må fortsatt snakke om dette, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS