Hannibal Mejbri blir tildelt et gult kort av dommeren i debuten sin for Sevilla mot Girona, 21. januar 2024.

Kom inn i det 62. minutt – fikk gult kort i det 63. minutt

I denne saken følger vi Uniteds utlånte denne helga.

Girona 5-1 Sevilla

Sent søndag kveld feiret Hannibal Mejbri 21-årsdagen sin ved å debutere for Sevilla.

Han brukte ikke lang tid på å markere seg, om enn ikke helt på den måten han ønsket. Debutanten ble byttet inn i det 62. minutt (på stillingen 4-1), og allerede i det 63. minutt ble han tildelt et gult kort av dommeren.

Kampen snudde ikke av Hannibal-byttet, og på slutten la heller overraskelsesklubben Girona på til 5-1.

Sevilla ligger ett poeng foran Cádiz på nedrykksplass.

Osasuna 3-2 Getafe

Mason Greenwood spilte hele kampen, men klarte ikke å markere seg nevneverdig da Getafe tapte borte mot Osasuna.

Kampen vil bli husket best for to perlescoringer fra vertene, der spesielt det avgjørende 3-2-målet til Jesus Areso er noe som vil gå viralt.

Fra tilnærmet død vinkel nede ved cornerflagget, banket høyrebacken ballen like greit i mål via stolpen. Se målet hos TV 2 her.

For Greenwood og Getafes del betyr tapet at de blir stående med 26 poeng, midt på La Liga-tabellen.

FC Köln 0-4 Borussia Dortmund

Forrige helg fikk Jadon Sancho sin andre Dortmund-debut da han ble byttet inn og blant annet markerte seg med en assist.

Denne helga var 23-åringen tilbake i en startoppstilling for første gang i en tellende kamp siden FA-cupfinalen mot Manchester City 3. juni i fjor.

Og igjen gjorde Sancho sakene sine bra, spesielt da han skaffet straffesparket som sørget for at de gikk opp i 2-0.

Angrepsspilleren havnet i en én-mot-én-duell ute på venstresiden, driblet seg forbi, men ble holdt igjen og falt i bakken, slik at dommeren pekte på straffemerket.

Niclas Füllkrug satte straffen i mål, mens Donyell Malen scoret de to andre målene før Sancho ble byttet ut på stillingen 3-0 i det 66. minutt.

Se høydepunktene fra kampen:

Darmstadt 2-2 Eintracht Frankfurt

Donny van de Beek startet sin andre strake ligakamp da Eintracht Frankfurt besøkte Darmstadt lørdag ettermiddag.

I en slags tierrolle viste han seg spesielt frem på 2-0-scoringen, hvor han kan sies å ha vært arkitekten bak målet.

En pasning fant nederlenderen i mellomrommet, hvor han vendte opp, og spilte en presis stikker gjennom til Eric Ebimbe på høyresiden. Han slo ballen 45 grader ut, før ballen til slutt endte hos Ansgar Knauff som doblet ledelsen.

I det 64. minutt ble Van de Beek byttet ut, kun minutter etter at Darmstadt hadde redusert, og fem minutter på overtid sørget vertenes Oscar Wilhelmsson for at det endte 2-2.

Se høydepunktene fra kampen her:

Burton 2-0 Charlton

Joe Hugill trengte bare minutter på seg å score etter innhoppet i debuten for Burton på mandag, og i lørdagens kamp mot Charlton fikk den unge spissen sin første start.

Det endte med 2-0-seier, hvor Hugill selv var svært delaktig i den første scoringen med den målgivende pasningen.

20-åringen fant tidligere United-junior Mark Helm, som plasserte ballen ned i det høyre hjørnet.

På stillingen 2-0 i ble Hugill byttet ut i det 62. minutt.

NYTT MÅLPOENG: Joe Hugill står med en scoring og en assist på sine første to kamper i Burton.

Forfar Athletic 0-1 Hibernian

Will Fish spilte selvfølgelig fra start da Hibernian tok seg videre i den skotske cupen lørdag.

Det ble imidlertid ikke bare enkelt mot Forfar Athletic, som holder til på det nest øverste nivået.

Avgjørelsen kom først i det 69. minutt, da et frispark fant Christian Doidge som styrte ballen i mål. Det etter at Hibernians Joe Newell hadde brent et straffespark tidligere i kampen.

Seier er uansett seier, noe som i denne sammenheng betyr det at Fish & co er videre til femte runde i cupen.

SMULTRING OG AVANSEMENT: Will Fish bidro til at Hibernian holdt nullen da tok seg videre i den skotske cupen.

Annet:

• Maxi Oyedele ble nettopp utlånt til Forest Green, hvor det har vært mye rot med sparkingen av Troy Deeney, men lørdag fikk 19-åringen uansett debuten da han kom inn det 84. minutt i 1-1-kampen mot Gillingham.
  • Álvaro Fernández har reist videre på utlån til Benfica, som slo Boavista 2-0 fredag kveld. Fernández satt hele kampen på benken.