Klopp med skadeoppdatering på viktige spillere

Publisert Sist oppdatert

Liverpools manager Jürgen Klopp møtte i likhet med Erik ten Hag pressen til pressekonferanse før kvartfinalekampen mellom United og Liverpool i FA-cupen søndag.

Tyskeren, som gir seg som Liverpool-manager etter sesongen, kom der med nyheter om flere spillere som den siste tiden har slitt med skader.

- Mo (Salah) er definitivt klar. Ibou (Konaté) har ikke trent i dag. Vi må se om han kan trene i morgen, men det blir en kamp mot klokka som vi trolig vil tape. Ryan (Gravenberch) trente igjen i dag, så han er klar. Bobby (Clark) er bedre. Han hadde det ukomfortabelt med hevelse og vi tenkte det kunne være noe alvorlig, men det var det ikke.

- Noen andre vil være tilbake etter landslagspausen.

Lista over skadede spillere hos Liverpool har vært lang og er fortsatt lang, det at spillere som Trent Alexander-Arnold, Alisson, Diogo Jota, Curtis Jones og Thiago Alcantara ble nevnt tolkes dithen at de ikke vil være med til Old Trafford.

- Sett noen gode kamper med kvalitet

Videre pratet Liverpool-manageren om Uniteds form og spillere han ser for seg kan være med å utgjøre en forskjell dersom de er tilbake.

-  Jeg vet ikke for mye om deres sesong, men jeg har sett noen veldig, veldig gode kamper. Det er mye kvalitet i laget deres, men de har også skadeproblemer.

Jürgen Klopp frykter forskjellen Rasmus Højlund kan utgjøre om han er tilbake i startoppstillingen for United mot Liverpool.

-  Jeg vet ikke hvem som er tilgjengelig, kanskje Rasmus Højlund er tilgjengelig igjen. Hvem andre er nære? Aaron Win-Bissaka? Begge kan utgjøre en forskjell.

- Det har alltid vært et tøft sted å komme for oss. Det betyr alt for begge supportergruppene, det vet vi. Vi skal prøve å vise det på banen også, med arbeidsinnsats. Du vet aldri, det er ingen garantier men bare muligheter. Vi er klare for å gi det en sjanse.

Lovord om Ten Hag

Tyskeren tok seg også tid til å rose sin motstander og tror at United møter opp god forberedt og kanskje i enda større grad enn hva Liverpool selv har tid til etter de senest torsdag kveld spilte kamp mot Sparta Praha i Europa League.

- Erik ten Hag er en veldig god manager, og han vil forberede dem. Han vet akkurat hvordan vi spiller, så vi vil møte noen utfordringer vi ikke vet om ennå. Vi har ikke den tiden til å forberede oss mot en motstander, men må være klar uansett.

Jürgen Klopp og Erik ten Hag fra møtet mellom lagene på Anfield tidligere denne sesongen.
Powered by Labrador CMS