Kjenner du igjen den tidligere United-stjernen?

Publisert Sist oppdatert

Først av alt, så er gjerne «United-stjerne» en overdrivelse, likevel så har han over 40 kamper for United og åtte kamper for det engelske landslaget.

Han vant også ligaen under Sir Alex Ferguson i 2007.

Videre har han en rekke kamper bak seg i Premier League for blant andre Sunderland, Fulham og Aston Villa. Før han tok steget ned til Championship og Cardiff.

Så at det er en god fotballspiller er det ingen tvil om.

Mannen vi snakker om er ingen ringere enn, Kieran Richardson.

En mann det ikke er lett å kjenne igjen på bildet over. Engelskmannen gjestet nylig podkasten Steven Sully Study podkast. Det var også her bildet over vakte oppsikt i sosiale medier. En ekstrem forvandling for den tidligere United-backen, som også kunne bekle sentral midtbane.

Kieran Richardson med ballen for Manchester United.
MER KJENT: Det er nok slik de fleste United-supportere husker Kieran Richardson.

I podkasten snakker 38-åringen om egen karriere og hva han nå driver med utenom fotballen. Noe som er av det mer uvanlige slaget.

Richardson jobber nemlig som privat klokkeselger, og da av det luksuriøse slaget. Han kjøper og selger klokker. Gjerne innenfor store kjente merkevarer som Patek Phillipe og Rolex.

– Jeg har mange kunder, men jeg kommer ikke til å røpe de store navnene. Jeg har omtanke for folkene, og bryr meg ikke så mye om pengene, fortalte den tidligere Premier League-vinneren. 

Han benyttet også muligheten til å skryte av tidligere lagkamerat Paul Scholes og uttrykte at det var den mest talentfulle spilleren han har vært rundt.

Han hyllet også Sir Alex Ferguson og Roy Keane for at de fikk det beste ut av han.

Kjente du igjen engelskmannen?

Powered by Labrador CMS