MAINOO AVGJORDE DRAMAET PÅ OVERTID:

– Jeg har ikke helt landet ennå

United så ut til å ha kastet bort en tilsynelatende sikker seier, men så dukket 18 år gamle Kobbie Mainoo opp syv minutter på overtid.

– Det er drøm for meg. Dette er en veldig vanskelig arena å komme til. Vi måtte simpelthen vinne i dag...jeg tror ikke jeg har landet helt ennå. Det føles fremdeles som en drøm om jeg skal være ærlig, forklarte en veldig lykkelig matchvinner til TNT Sports etter kampslutt.

Da hadde 18-åringen avgjort et vanvittig drama på Molineux som inneholdt syv mål, dramatikk på overtid og en uvurderlig viktig scoring av 18 år gamle Mainoo langt, langt inn i overtiden.

United ledet 2-0 til pause, men kunne fort ha ledet både 6 og 7-0 til pause og det er faktisk ikke å ta for hardt i. En solid 1. omgang av United inneholdt en rekke misbrukte sjanser, men også to annullerte scoringer.

HELTEN: Kobbie Mainoo har akkurat scoret vinnermålet mot Wolves og er ganske tilfreds med tilværelsen.

Og da United ikke klarte å punktere kampen, fikk Wolverhampton sin redusering på et billig straffe. Like etter sørget innbytter Scott McTominay for 3-1 og igjen så det ut til at United hadde kontroll. To sene scoringer av hjemmelaget, det ene langt inn i overtiden, så ut til å gi et surt poengtap for United.

Men så danset Mainoo seg gjennom Wolves-forsvaret syv minutter på overtid og satte ballen iskaldt i mål.

Da eksploderte borteseksjonen på Molineux og denne gangen var det ingen vei tilbake for hjemmelaget.

– Å spille i Premier League for favorittklubben min har vært fantastisk. Nå må vi ha fokus på å vinne flere kamper, gliser Mainoo.