MENER HAN IKKE BEHØVER FORSIKRING FRA RATCLIFFE:

– Jeg har en treårskontrakt her, så jeg bryr meg ikke noe om det

Publisert Sist oppdatert

På den lukkede delen av pressekonferansen før onsdagens kamp mot Nottingham Forest i FA-cupen, fikk Erik ten Hag nok en gang spørsmål om egen posisjon i klubben når INEOS nå har fått formell anledning til å trykke på gasspedalen i arbeidet med å gjenreise Manchester United sportslig.

Underveis i seansen ble nederlenderen spurt om han ønsket at Sir Jim Ratcliffe gikk offentlig ut og «fredet» hans posisjon som hovedtrener.

– Jeg er her nå. Jeg skrev under på en treårskontrakt, så jeg bryr meg ikke om hva det prates om rundt meg. Jeg fokuserer på prosessen vi har på gang her. Jeg snakker mye med Sir Jim og Sir Dave (Brailsford), og jeg vet hva vi snakker om. Jeg har stor tro på dette, sa en tydelig Ten Hag.

Nederlenderen hadde tidligere på pressekonferansen fått spørsmål om han følte han hadde noe å bevise overfor INEOS i de gjenværende månedene av sesongen.

– Nei. Jeg vil vinne hver eneste kamp, og jeg vet hva jeg driver med. Jeg har mange samtaler med dem, og vi snakker om fremtiden sammen. Vi ser fremover, svarte United-sjefen.

GOD STEMNING: Erik ten Hag, Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford har allerede møttes flere ganger siden INEOS tok over ansvaret for det sportslige arbeidet i klubben.

– Dette handler uansett ikke om meg. Jeg tenker ikke på mine personlige omstendigheter. Mitt fokus handler om å lede laget i riktig retning, fortsatte han.

Mot slutten av seansen tok Ten Hag et slags oppgjør mot de kritiske røstene som oppsto etter tapet mot Fulham, et nederlag som kom etter at laget hadde gått ubeseiret siden nyttår.

– Jeg synes det er merkelig å begynne å snakke om en treners posisjon etter ett tap, spesielt når du har gått ubeseiret i to måneder før det. Jeg kan ikke ta det seriøst, sa Ten Hag.

Les tre ulike saker fra del én av pressekonferansen under:

Powered by Labrador CMS