Erik ten Hag snakker på pressekonferansen før Forest borte i FA-cupen. Februar 2024.

Slo tilbake mot Jamie Carragher

Publisert Sist oppdatert

Under mandagens utgave av Sky Sports-programmet Monday Night Football brukte kanalen 13 minutter av sendingen til å dissekere Uniteds defensiv, med Jamie Carragher som den ledende analytikeren.

Det var ikke 13 gode minutter for Ten Hags United, siden Carragher konkluderte med at United forsvarte seg på en måte han aldri hadde sett før, som ikke var mulig, siden United både presset høyt, men samtidig la seg med en lav forsvarslinje.

Tirsdag slo United-manageren imidlertid tilbake.

– Noen analytikere er veldig objektive. De fungerer da som gode rådgivere. Andre er veldig subjektive, og Jamie Carragher har kritisert oss fra første stund, var den syrlige starten.

Jamie Carragher ser småsur ut med Sky Sports-mikrofonen i handa.

Så hentet han seg raskt inn.

– Så kan man si at han hadde et poeng den første halvtimen. Da kom Fulham på banen med et oppsett som overrasket oss, men etter 30 minutter så fant vi løsninger på det. 

– Så var jeg ikke fornøyd med den defensive prestasjonen den halvtimen. Spesielt ikke med hvordan vi presset ute til venstre. De kom seg ut av presset gang på gang, og det kan ikke skje. Det handler om vilje, holdninger og lidenskap.

– Samtidig så har akkurat det vært bra i de siste ukene. Det er også derfor vi har vunnet fotballkamper, sa United-manageren.

– Jeg vet imidlertid at spillere ikke er roboter. Noen ganger har de dårlige dager. Ja, det var uakseptabelt. Det skal ikke skje. Det må bli bedre mot Forest, men i de siste ukene har dette faktisk vært bra, sa Ten Hag, som også erkjente at 2-1-målet som avgjorde kampen feil vei mot Fulham også var var en svak kollektiv prestasjon.

Han lot imidlertid ikke kritiker-refsen stanse med det. Ten Hag benyttet nemlig også muligheten til å sende et stikk til de som har kritisert bruken hans av unge spillere.

– Da jeg hentet Kobbie Mainoo inn på laget så var det mange som stilte spørsmål ved det, men nå, seks uker etterpå, snakker de samme folkene som stilte de spørsmålene om at han burde komme med på landslaget. Det samme gjeldt også Garnacho i sin tid, sa han.

Det var også interessant hva Ten Hags svar var på hvordan samtalene med Sir Dave Brailsford går om fremtiden.

– Jeg vet fremtiden, begynte han.

Så får det være opp til andre å bedømme hva han vet.

– Men jeg må også tenke på det som skjer i dag. Jeg må jobbe med laget og utviklingen, for å kunne vinne alle kamper. Det jobber vi også med. Vi legger ned et stort arbeid på det, samtidig som vi også ser mer langsiktig, sa Ten Hag.

MER FRA PRESSEKONFERANSEN:

* Holdt forsvarstale for Antony

* Ten Hag friskmeldte stjerne

Powered by Labrador CMS