Gary Neville med Sky Sports-mikrofon.

– Invitert med i Old Trafford-komité av United

Publisert

Gary Neville har vært en kritiker av mange aspekter av Glazer-familiens eierskap av Manchester United – inkludert det manglende vedlikeholdet på Old Trafford. 

Med Sir Jim Ratcliffe inne på eiersiden ser det ut til at ting skjer på den fronten også, og det skal stå mellom to alternativer for Manchester United: en ombygging av Old Trafford, eller å bygge en helt ny stadion ved siden av.

Nå skriver Matt Lawton i en eksklusiv The Times-artikkel at Gary Neville har blitt invitert med i en spesialkomité som skal jobbe med fornyelsen av Old Trafford og området rundt. Neville skal allerede ha hatt flere møter med Collette Roche (Chief Operating Officer i Manchester United) om rollen.

Neville har flere eierinteresser i området – han eier Hotel Football like ved stadion, og han eier også University Academy 92 noen lange innkast unna. Den tidligere United-kapteinen skal ikke ha noen interesse for en rolle som kommer i konflikt med sitt Sky Sports-arbeid, men han skal ifølge The Times være mer enn villig til å bruke tid på et prosjekt som vil gagne området mellom stadion og skipskanalen.

En eventuell ny stadion vil ifølge avisa være bak Stretford End, siden United eier store områder der som brukes til enten parkering eller kontorer, og i så fall skal en bygge et område med bedrifter, kontorer, barer, restauranter og en kino.

De lokale myndighetene har også bekreftet planer om store forandringer i Old Trafford-området, planer hvor også United og Collette Roche er involvert.

Old Trafford, per august 2022. Hotel Football nede til høyre i bildet.
Powered by Labrador CMS