Thomas Tuchel og Erik ten Hag. Satt sammen i ett bilde.
Thomas Tuchel og Erik ten Hag.

TUCHEL MED STØTTE TIL TEN HAG:

– I enkelte perioder føler du at ting stopper helt opp

Publisert

Uniteds krevende første halvdel av sesongen ble naturligvis et tema da Bayern München-trener Thomas Tuchel møtte pressen før tirsdagens tungvektsduell på Old Trafford.

I september i fjor fikk tyskeren sparken som Chelsea-trener etter å ha ledet klubben til Champions League-tittelen året i forveien.

Underveis i medieseansen var Tuchel klar på at han føler med Erik ten Hag i den tøffe situasjonen nederlenderen står i.

– Jeg sympatiserer alltid med mine trenerkolleger, uavhengig om de står i en vanskelig eierskapssituasjon eller ikke. Jeg vet at det er krevende, og av og til er det også vanskeligere enn det ser ut som fra utsiden, sa Tuchel.

I våres returnerte 50-åringen til fotballscenen da han overtok som hovedtrener for Bayern etter Julian Nagelsmann. Tuchel har tidligere også ledet storklubbene Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain.

– Jeg tror jeg vet hva som kreves for å håndtere store klubber og store spillere. I enkelte perioder føler man at ting stopper helt opp og at forandringene ikke kommer raskt nok. Det er derfor jeg har sympati for ham (Ten Hag), men ikke akkurat i morgen, fortsatte Tuchel.

– Vi ønsker selvsagt å vinne kampen og bruke denne muligheten til å ta ytterligere steg i utviklingen vår, avsluttet tyskeren.

Powered by Labrador CMS