- United har en mentalitet som kan gjøre dem vanskelige å slå

Bayern München-manageren Thomas Tuchel og  Jamal Musiala møtte pressen på Old Trafford mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag møter Manchester United Bayern München på hjemmebane. United er avhengige av seier for å ha mulighet til å gå videre i Champions League, i tillegg til at Galatasaray og FC København må spille uavgjort. Bayern München har allerede kvalifisert seg, men vil ikke spare på kruttet. Det røper manageren Thomas Tuchel som har landet i Manchester med troppen sin.

⁃ Hvis du signerer for en av disse klubbene, melder du deg på 100% hver dag, ellers vil det ikke være mulig. Når en har på deg Bayern München-drakten, oppfører vi oss som vinnere hver dag, ellers kan vi ikke bli mestere.

⁃  Jeg håper vi kan matche mentaliteten, entusiasmen og sulten Manchester United vil vise i morgen.

Harry Kane

Til tross for Uniteds vanskelige start på sesongen, sa Tuchel at de har en aura og mentalitet som kan gjøre dem vanskelige å slå. Da er han glad for å ha Harry Kane i troppen.

Det florerte mange rykter om en overgang for Englands kaptein til United i sommer, men Kane endte opp i Tyskland. Tuchel er storfornøyd med signeringen som allerede har scoret 22 mål for Bayern, noe som er mer enn hva hele Uniteds lag har scoret i Premier League denne sesongen.

⁃ Jeg tror alle fans skulle ønske Harry Kane var på laget deres, det er derfor vi er veldig stolte over at vi klarte å stjele ham fra Premier League.

⁃ Det er kapteinen på det Engelske landslaget, en stor personlighet og spiller, en ydmyk og jordnær person som elsker fotball. Han er et forbilde og vi kan ikke være mer glade for at han er hos oss. Han spiller i morgen og han vil være glad for å være her. Jeg kan forstå alle fans som vi ha ham i laget sitt.

Jamal Musiala

Jamal Musiala er en annen viktig spiller Bayern har med seg til Manchester. Til tross for sin unge alder ble han tatt ut til VM i Qatar med Tyskland i 2022. 20-åringen var med for å møte pressen.

- Måten vi spiller er å prøve å kontrollere kamper mot alle motstandere, det er vår spillestil. Vi kan være gode i besittelse og ikke ha slurvete feil, kvaliteten vi har i angrep gjør at vi kan skape mange sjanser.

⁃ Men vi kommer definitivt ikke til å undervurdere Man U, de har mye kvalitet og kan score mange mål. Hvis de er i form og spiller bra med selvtillit, er de et vanskelig lag å slå.

Powered by Labrador CMS