TEN HAG FØR AVSPARK MOT FOREST:

– I enhver prosess kommer man til å oppleve tilbakeslag

Publisert Sist oppdatert

Mye står på spill når Manchester United skal forsøke å ta seg forbi Nottingham Forest i 5. runde av FA-cupen.

Sølvtøy i den tradisjonsrike turneringen kan langt på vei redde en sportslig svak sesong til nå. I Premier League er det tøft i kampen om en Champions League-plass.

Da er naturligvis kun seier godt nok på arenanen som ligger langs elva Trent i Nottingham. Dersom det er det uavgjort etter ordinær tid, skal vinneren kåres gjennom ekstraomganger og eventuell straffesparkkonkurranse.

Før avspark på City Ground var Erik ten Hag tydelig på at Manchester United er svært lystne på å slå tilbake etter tapet mot Fulham i helgen.

– I enhver prosess kommer man til å oppleve tilbakeslag. Det er sånn du blir bedre. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med å være på 6.-plass i ligaen. Fra nyttår var vi inne i en god flyt, og så ble den brutt. Ting var ikke perfekt, men du så at det var fremgang, sa Ten Hag.

Nederlenderen har en rekke markante forfall å ta hensyn til. Luke Shaw, Rasmus Højlund og Mason Mount er blant profilene som mangler. Førstnevnte er ikke tilbake i spill før senest helt på tampen av sesongen.

Både Raphaël Varane og Bruno Fernandes var regnet som usikre, men begge to er klare til dyst mot Forest.

– De kjempet for å være med, og det er veldig bra. De er veldig motiverte for å hjelpe laget og gjøre en god prestasjon, sa Ten Hag.

United-sjefen er klar på at oppgaven på City Ground er tøff.

– Vi er nødt til å passe på at vi ikke bare gir 90-95 prosent. Du må gi absolutt alt som er mulig og vise besluttsomhet i måten du tilnærmer deg motstanderen. Vi må vise at vi vil dette og at vi tror vi kan vinne kampen, fortsatte Ten Hag.

Følg oppgjøret mot Forest her.

Powered by Labrador CMS